Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mindig tartom szépnek a barátnőmet. Akkor nem vagyok belé szerelmes?
pl.nem tetszik,m ha össze van fogva a haja. bezzeg ha kiengedi, majd megveszek, annyira tetszik. talán pár ruhája sem áll annyira jól rajta. szerintetek?
pár hónapja vagyunk Még együtt! szeretem úgy érzem.
Nekem is van barátnőm, és szerintem még akkor is ugyan úgy szereted, mint amikor kiengedi a haját!
Sok szerencsét!! :)
A szerelem nem a szépségen múlik!!!
Viszont elmondhatod neki, hogy melyik ruhában tetszik neked és hogy hogyan viselje a haját, mert az neked mennyire bejön!
Ha nem mondod meg neki, akkor semmi, de ha elmondod, akkor nyílván tetszeni akar majd neked...És megőrülhetsz érte...
köszönöm szépen az értelemes válaszokat.
akiknek pedig inteligenciájuk nem negedte meg azt, hogy válazra méltassanak egy egyszerű és nem sok agyi ströszt igénylő kérdést, annak üzenem, nem midnenki élhette még át a szerelem mélyen érintő hatását. thx:P
Én is ilyen vok,hogy elvárom a csajomtól a kiengedett hajat,csak úgy akarom látni,a szép nőies kirívó cuccokat rajta,hogy járjon sportolni és ne hízzon el(bár ezt magától is tudja,hogy mit kell csinálni).Igényes vagy ennek semmi köze ahhoz,hogy nem szereted vannak elvárásaid ez teljesen normális.
Ha ezen megsértődik akkor buta nagyon,és nem érdemel vesződést.
Az utolsó válaszoló.....
Egyébként én nem tudom, csak a saját példámat tudom leírni. A lányt, akibe szerelmes vagyok soha nem láttam még csúnyának, pedig egyszer már sajnos láttam részegen, eléggé szétcsúszva is. Persze vannak olyan ruhái, amit jobban szeretek, de még soha nem fordult elő, hogy ne tűnjön mindenkinél szebbnek számomra.
Szóval, lehet hogy még nem vagy szerelmes teljesen, de simán alakulhatnak még a dolgok. Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!