Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem mindig tartom szépnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mindig tartom szépnek a barátnőmet. Akkor nem vagyok belé szerelmes?

Figyelt kérdés

pl.nem tetszik,m ha össze van fogva a haja. bezzeg ha kiengedi, majd megveszek, annyira tetszik. talán pár ruhája sem áll annyira jól rajta. szerintetek?

pár hónapja vagyunk Még együtt! szeretem úgy érzem.

2009. nov. 27. 23:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Mondd azt neki, hogy nagyon dögös amikor ki van engedve a haja. Ha meg össze van fogva akkor nagy csend legyen... Ugyanez a ruhával is.
2009. nov. 27. 23:04
 2/19 -xXx- válasza:

Nekem is van barátnőm, és szerintem még akkor is ugyan úgy szereted, mint amikor kiengedi a haját!

Sok szerencsét!! :)

2009. nov. 27. 23:04
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem nem a szépségen múlik!!!

Viszont elmondhatod neki, hogy melyik ruhában tetszik neked és hogy hogyan viselje a haját, mert az neked mennyire bejön!

Ha nem mondod meg neki, akkor semmi, de ha elmondod, akkor nyílván tetszeni akar majd neked...És megőrülhetsz érte...

2009. nov. 27. 23:06
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
olyan hülye vagy b(bip)zdmeg
2009. nov. 27. 23:10
 5/19 anonim ***** válasza:
51%
Lehet öszintén vald be akkor nem igazán szereted te a barinödet. Bocs ez nem rosszindulatból mondom. Viszont amikett már elöttem mondtak már irtak, ha pl. kiengedet hajal tetszik neked, akkor dicsérd meg öt!
2009. nov. 27. 23:17
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem vagy belé igazán szerelmes. ha szerelmesek vagyunk valakibe, akkor mindegy, hogyan áll a haja, milyen ruha van rajta, akár krumpliszsákba is bújhat, akkor is imdájuk és vonzónak tartjuk. ezzel nem túlzok, tényleg így van. majd ha igazán szerelmes leszel, átérzed.
2009. nov. 27. 23:32
 7/19 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az értelemes válaszokat.

akiknek pedig inteligenciájuk nem negedte meg azt, hogy válazra méltassanak egy egyszerű és nem sok agyi ströszt igénylő kérdést, annak üzenem, nem midnenki élhette még át a szerelem mélyen érintő hatását. thx:P

2009. nov. 27. 23:52
 8/19 anonim ***** válasza:
7%

Én is ilyen vok,hogy elvárom a csajomtól a kiengedett hajat,csak úgy akarom látni,a szép nőies kirívó cuccokat rajta,hogy járjon sportolni és ne hízzon el(bár ezt magától is tudja,hogy mit kell csinálni).Igényes vagy ennek semmi köze ahhoz,hogy nem szereted vannak elvárásaid ez teljesen normális.

Ha ezen megsértődik akkor buta nagyon,és nem érdemel vesződést.

2009. nov. 28. 00:01
 9/19 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló.....

Egyébként én nem tudom, csak a saját példámat tudom leírni. A lányt, akibe szerelmes vagyok soha nem láttam még csúnyának, pedig egyszer már sajnos láttam részegen, eléggé szétcsúszva is. Persze vannak olyan ruhái, amit jobban szeretek, de még soha nem fordult elő, hogy ne tűnjön mindenkinél szebbnek számomra.

Szóval, lehet hogy még nem vagy szerelmes teljesen, de simán alakulhatnak még a dolgok. Sok sikert nektek!

2009. nov. 28. 00:27
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
00:01-nek gratula. ELVÁROD???? Már ne is haragudj de ez azért nem volt semmi. Akkor remélem te is minden nap borotválkozol, állandóan frissen nyírt hajad van és még nem is tudom milyen hülye példákat tudnék felhozni. Mindenkit zavarnak dolgok ez tiszta sor, ezzel nincs baj. Én se szeretem ha pl a barátom borostás, de ő is ember, ha éppen nem megyünk sehova én aztán nem várom el tőle, h megborotválkozzon és ha mégis megyünk még akkor se várom el, mert ő dolga, mindenhogyan szeretem. És igen ő is jobban szereti ha ki van bontva a hajam, de nem szeret kevésbé összefogott hajjal sem. A ruhákról meg annyit, hogy van egy pulcsim, amit én a szekrény mélyére dugok rendszeresen mert szerintem olyan borzasztóan áll rajtam, ő mégis bombázónak lát benne. És azért azt még hozzá tenném, hogy nem az a típus aki azt mondja amit hallani akarok!!
2009. nov. 28. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!