Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen az ember ha magányos? 17L
8 hònapja nincs baràtom. Nagyon magànyos vagyok màr. Persze randizgattam ezidõ alatt, de kevés sikerrel, mert pl. az egyik sràcba nem tudtam volna beleszeretni sehogysem, a màsik csak a szexre hajtott, stb. Nem tartom magam se rondànak se szépnek. Eddig sosem adtam volna magam könnyen, de mostmàr belemennék egy kapcsolatba akkor is, ha csak egy kicsit is tetszik a sràc. Bízva abban, hogy késõbb beleszeretek. Nagyon szeretetéhes vagyok, hiànyzik valaki mellém. Szeretném ha valaki komolyan szeretne és csak én kellenék neki.
Ti is voltatok màr/vagytok ilyen helyzetben? Mi lehet a megoldàs?
Ha van kedved írj.
Dumálunk egyet :) 22/F
én csak 1 hete vagyok szingli de már én is igy érzem.. egyelőre itt vannak a barátok, nem vagyok egyedül, amig nem találok valakit
te is legyél sokat a barátaiddal, mást nemtudok :/
16f
"de mostmàr belemennék egy kapcsolatba akkor is, ha csak egy kicsit is tetszik a sràc. Bízva abban, hogy késõbb beleszeretek"
Ez aztán a bölcsesség :) És ha ezt játszod el huzamosabb ideig, de végül nem érkezik meg sosem a megálmodott szerelem, akkor mivel leszel előrébb? Érzelmileg ki fogsz égni és elmegy minden kedved majd a későbbi kapcsolatkialakítástól, holott lehet akkor jönne el a nagy ő.
én ís így vagyok csak pasiba.
de míg engem le se sz/rnak a nők, egy lányt,ha kicsíped magad, hiddel nem sz/r le egy pasi se.
add meg a módját, és szedj ö9ssze valakit.
Ezerszer könnyebb nőnek lenni a mai világban.
A férfi az erősebb, domináns nem, mégis a nők körül dolog minden...érdekes dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!