Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetbe mit tegyen az ember?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal találkozgattunk pár hétig. Végül nem jöttünk össze, mert egy másik srác jobban akarta őt és vele kezdett el járni már pár hónapja. De valahogy érzem, hogy nem döntött jól, mást várt. Mit tegyek, ha meggondolja magát és akar tőlem valamit? Hallgassak a büszkeségemre vagy ne vegyem ezt figyelembe? Végülis egyszer már elutasított.
22F
2012. dec. 2. 18:29
1/2 anonim válasza:
Nálam is volt ilyesmi szitu. Csak ott nem volt másik srác. Aztán a lány akart velem összejönni, de én mondtam neki hogy bocsi, de már nem... Utána kitudja mi lett volna, lehet kihasználta volna hogy "na egyszer nemet mondtam neki, aztán meg könnyen megkaptam, biztos meg is csalhatom"
2/2 anonim válasza:
Mindenki hibázhat.. Egy esélyt én még adnék neki.. :) Ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!