Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy is barátnőm, hogy nincs kockahasam?
Figyelt kérdés
#élet-nagy-kérdése
2013. dec. 28. 14:20
2/12 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Nekem pl. nem is tetszik a kockahas és gondolom nem én vagyok az egyetlen nő aki így érez.
3/12 Frepi voook válasza:
1# Ásd el magad!
Kérdező, mért ne lehetne, a kockahas nem csak a has izmosságától függ...
4/12 anonim válasza:
Nincs kockahasam,nincs sok pénzem.
DE
Nem leszek én magányos soha az életemben
mert van bennem egy adottság,keresd a méretemben!
5/12 anonim válasza:
Nekem kockahasam van,barátnőm viszont az életbe nem volt..
17/F
6/12 anonim válasza:
7/12 Költőnő? válasza:
jóvanaza kis pocó még időnként jó is ;)
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj,hogy nincs kockahasad! Nem mindenkinek jön be,és nem mindenkinek van arra igénye,hogy a barátjának kockahasa legyen... Aki pl. most nekem tetszik egyáltalán nincs kocka hasa(nem duci)tök cuki hasa van,és mégis bármit megtennék érte,hogy az enyém legyen. Simán lehet kockahas nélkül is barátnőd! :) 16/L
9/12 anonim válasza:
Hát ha nem 100 kilós vagy, és 'szép' arcod van, értelmes is vag, akkor nem a kockahas lesz a döntő :D
10/12 anonim válasza:
Sajnos esélytelen. Mindenkinek akinek barátnője van szálkás a testalkata és kockahasa van, ez egyértelmű, illetve alapfeltétel a lányoknál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!