Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jelent gondot ismerkedésnél ha a férfinek nincs baráti köre? Továbbiak lent.
Szóval, nincs baráti kör, vagyis "elfogyott" mert házasok lettek gyerekeik lettek.
Ennek már 3 éve. És 3 éve nem jár egyedül szórakozni, meg kirándulgatni meg úgy semerre.
De amennyiben van/lesz párja ugyanakkor vele ha már 2-en vannak mindenhová elmegy szóval akkor már nem ücsörögne otthon. Hanem menne szana szerte széjjel.
Nálam is ugyanez a helyzet csak én nő vagyok.
És abba a korba kerültem ahol a legtöbbünknek már gyereke családja van.
Az előtt mi is eljártunk discocba klubbokba szórakozóhelyekre de egyedül maradtam és így otthonülős lettem. És azon kívül h elmegyek havi 1-2x plázába meg szupermarketekbe azon kívül máshová nem is nagyon járok.
"neki az ilyen élet unalmas ő mozgalmas életet él"
Neki durván fájna, ha nem tudna kavarni még melletted 10 másik férfival. Nem sokat vesztettél vele szerintem.
ugyanez....
mki meg van családosodva vagy párosodva és nem lehet mozdítani senkit :S
Engem nem zavarna,és nem lenne gond egyáltalán. Sőt!
Legalább nem lenne olyan baj, hogy elhanyagol a haverjai miatt, nem húzzák bele minden hülyeségbe(mint az én barátom) és velem lenne legtöbbet. A másik dolgot meg könnyen megoldjuk, úgy,hogy ketten járunk el majd. Annál jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!