Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ló jó a szamár is? Hogyan hinném el, hogy én kellek valakinek?
egyáltalán nem mindenkinek az olyan lányok kellenek
akinek igen, azoknak is csak rövid távra
Nézd, aki ilyenekre vágyi, az a tökéletes társat nem fogja megtaláni, hanem csak egy "dugógépet". MErt ugye a kinézet a fontos nekik, nem az, hogy passzoljanak lelkileg, ami szerintem egy alap dolog lenne egy párkapcsoaltban (amit egyik kérdésemben részleteztem is)... az, hogy hogy néz ki, már más kérdés, hiszen ha szeretem, és egy hullámhosszon vagyunk, ugyan kit zavar az, hogy nem "fullos", hanem átlag, vagy átlag alatti szépségű? senkit.. legalábbis engem nem.
20/f
A kérdésedre a válasz
Egyes emberek a szép könnyen kapható lányokat szeretik (Butábbik részére értem akik nagyon sötétek ) ők azért előnyösek mert nekik nem számít semmi .
Vannak olyan emberek akik szép inteligens lányokra hajtanak akikben sok a ki hívás .
Sok sok féle verziót írhatnék !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!