Honnan tudjam, hogy valakinek valóban fontos vagyok, és nem csak a van, hogy ha ló nincs, jó a szamár is?
nem tudom, milyen körülményekre gondolsz... pérkapcsolat? barátság? v vmi más?
vagy nem is konkrét esetre gondolsz, csak úgy?
én mindig alapból úgy állok hozzá hogy ló nem lehetek és csak szamárnak kellek. Ha valaki érdeklődik, érdeklődne, 100 szor elküldöm a francba, és ha 101szer is visszajön, és egy évig is vár vagy akár többig akkor hajlandó vagyok belemenni. persze ez még csak az előszoba, néha még ez is kevés vannak akik már 4-5 éve tepernek, de les.zarom őket.
Szerintem a külsődből lemérheted mennyire kellesz.
Figyeld meg, hogyan viselkedik veled más lányok, sokkal szebb lányok társaságában. Ha olyankor ejtve vagy, ha rájuk koncentrál, elengedi a kezed a közelükben, akkor nem igazán szerelmes beléd.
Én így jártam, és sajnos nem akartam hinni a szememnek, mert négyszemközt imádott engem, és lehetetlen volt elhinni, hogy valójában szégyelli azt, hogy velem van. Sok év után sem tudom biztosan, mert sosem mondta ezt a szemembe. De ha 19 éves lettem volna és nem 30, akkor szakítottam volna.
Szerintem nem biztos akkor se, hogy nem szamár. Az embernek kell az, ami nehezen elérhető, akkor is ha az csak egy szamár az elérhetetlen ló helyett:(
Egyébként pedig azért külső szemlélő elég jól meg tudja mondani szerintem. Lányok esetében pl. rájuk van írva, ha igazán szerelmesek. Egy lány, ha nem virul ki és nem szépül meg az új kapcsolatban, akkor nem is szerelmes és nem is boldog, akkor csak talált egy szamarat magának.
Fiúknál már nehezebb ezt megítélni kívülről, de ha az ember ismeri hosszabb ideje az adott fiút és tudja, milyen volt egy-egy kapcsolatában, akkor elég könnyen eldönthető. Én pl. ismertem egy srácot, amikor boldog szerelmes volt, nagyon sebezhetőnek és nagyon bohócnak tűnt, ugyanakkor amikor a kapcsolata válságba került, ordított róla hogy utál élni. Agresszív, depressziós lett. Aztán láttam kialakulni más kapcsolatait, 5-6 év elteltével, többek közt utánam is koslatott, de elég jól meg tudtam ítélni hogy én itt csak szamár lehetek. Az a lány, akit elvesztett, annyira ritka szép volt. Nem az a fajta bombanő, akik minden nyáron ellepik az utcákat, hanem titokzatosan szép. Én csak szánalmas utánzata voltam, és ezt tudtam magamról. Szerencsére sosem mentem bele abba a kapcsolatba. Aztán amikor a srác rájött, hogy nem fogok neki összejönni, azonnal átváltott egy másik csajra, aki után már előttem is koslatott, csak szerintem én kicsit bekavartam neki, mert meglátott bennem valamit. Mindegy, utánam nem sírt 6 évig, ez is sokat elmond. Feleségül kérte azt a lányt és én tudtam, hogy nem szerelmes. Amikor azzal a lánnyal se sikerült, nem sokkal utána feleségül kért valaki mást, akit még annyira se szeretett, mint az előzőt. Őt elvette feleségül, de az a lány se volt mellette boldog menyasszony. Egy gyülekezetbe jártunk, és a srác egyszer egy olyan dalt énekelt, ami egy lányról szól, akinek hosszú barna haját cibálta a szél. És én tudtam, hogy arról az első lányról énekel, aki után 6 évig és még tovább bánkódott. És a menyasszonyára nézve tudtam, hogy ő is tudja, mert sírt.
Én 10 évig bánkódtam ezután a fiú után. Aztán lett nekem is egy szamaram, akinek én törtem össze a szívét, majd megtaláltam az igaz szerelmet, happy and:)
Csak aztán 1,5 év után kiderült, hogy amit kölcsönösnek hittem, az nagy valószínűséggel csak illúzió volt és most én vagyok újra a szamár. Sajnos, mivel ezt a srácot nem ismertem régről, nem ismertem a régi barátnőit, igazából nem is volt előttem komoly kapcsolata, így nehezebb volt belőnöm magam, hogy én ki is vagyok a számára. Ráadásul nagyon tepert utánam, mert akkor még kapcsolatban voltam azzal a fiúval, aki nekem volt a szamár.
Nagyon-nagyon oda volt azért, hogy megkaphasson.
Csak aztán mint mondtam, kiderült hogy számára ki az igazi nő, és még véletlenül se én.
Hát ez van. Én már nem hiszek a kölcsönös szerelemben, az egyik fél mindíg a szerelmes vagy a szerelmesebb, a másik meg csak úgy elvan. De ezt kívülről könnyebb észrevenni és csak akkor, ha ismerjük az illető előző kapcsolatait.
Ja, a másik...Úgy nagyjából azután, hogy tutira úgy néz ki, szerelmes beléd és jártok, kérdezd meg tőle a sötét szobában: milyen színű a szemem?
Ha nem tudja, te vagy a szamár.
Nálunk 3,5 év után derült ki, hogy nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!