Van még valakinek ilyen anyósa?
Sokat próbál segíteni, kedves, nem szól bele semmibe, de ha ő takarít át kell takarítani a lakást, ha főz, az egész konyha koszos, és rumlis, ha hazajön a boltból, nem mos kezet, stb...
Tudom, örülhetek, hogy segítőkész, ezért nem is mondok neki rosszat, de nagyon sokszor felbosszant, amit nem tudok kivel megbeszélni.
én csinálok mindent, de néha azért ő is csinál ezt-azt.
Költözni még nem tudunk.
Köszi, hogy nem a kérdésre válaszoltatok!
Szóval azzal bosszant föl, hogy rumlit csinál a saját konyhájába?
Igen, biztos vannak olyan anyósok, akik ilyet csinálnak, de engem nem érdekel. Ő konyhája, ő lakása. Ha nem tetszik, lehet költözni.
Vendégszerete??? Másik két gyereke elhagyta, mi itthon maradtunk vele. Én takarítom a házát, a konyháját, a wc-jét. Most éppen beteg voltam, azért nem én csináltam. Mint írtam is, tudom, hogy nem panaszkodhatnék rá, neki nem is mondok rosszat, ezért írtam nektek!
Csak nagyon felbosszant. Olyan hülyeségeket csinál. Pl úgy mos fel, hogy előtte nem söpröget, én meg utána moshatom át a felmosórongyot, hogy kijöjjön belőle a kosz. Ezek nem tragédiák, hanem bosszantó dolgok, mint írtam is.
7. válaszolónak: Köszi!!!!
Ez az, hogy szólni sem lehet, hiszen segít sokat. Te soha nem szólsz, persze kedvesen, normálisan, inkább magadban tartod a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!