Kérdés: hogyha valakinek az anyósa "csak úgy" szétosztogatja az unokája képét a családban, közben pedig lek-zza a menyét ez tényleg "á, ne is törődj vele! " vagy a "nem baj, ez inkább kedves dolog"kategória?
Szia!
Szerintem csak büszke az unokájára. Lehet ő gyakrabban tartja telefonon vagy bárhogy a kapcsolatot ezekkel a rokonokkal és meg akarta nekik mutatni a kicsit. Ez legyen a legnagyobb problémád ha amugy rendben van az anyós.
Szia!Én vagyok az az elvetemült kérdező,aki alapot adott neked,hogy kérdez:)
Anyósom velem mindig is úgy bánt,mind ahogy én még a kutyámmal sem bánnék.5 éve ismerjük egymást férjemmel.Nagyon jól indult az anyósékkal való találkozásom.Még második találkozásunk utána többször hallottam férjemtől vigyázz vele.A lényeg a férjemet magának szerette volna,úgy is volt tervbe,hogy Lacika otthon marad velük.De én mind boszorka berobogtam,és össze romboltam a várat.Mindent meg próbált,hogy férjemet ellenem hangolja.Aztán összeköltöztünk a férjemmel 3 év együttélés után összeházasodtunk,de akkor már szinte én nem beszéltem anyóssal telefonon,csak úgy hogy a férjem nem volt jelen.Többször meghazudtolt anyós,ami mélyen érintett.A házasságunk első órájába azt kellet látnunk,hogy anyós fekete ruhába jött a házassági szertartásra,és sírva.Olyan volt ez az örömteli nap mind egy temetés.Mikor megfogant a kislányunk bejelentettük,hogy babát váruk erre anyós:Szaporodunk?Erre férjem keresztanyja azt mondta,hogy hívta a férjem anyja,és azt mondta:Képzeld XXy-on terhes,és mi lesz szegény gyerekkel?Terhességem sosem segítette elő,sőt többször megfenyegettet,hogy kikészít.Mikor megszületett a picim akkor bejött megnézni,én szívesen fogadtam akkor is.De mikor haza hoztuk a babát,szinte előköt a gyerekemtől,amiért én mertem szólni,erre hozzám vágta nem is akartad ezt a gyereket.2 hetesen novemberbe elakarta vinni a kicsit ha akartam ha nem,én meg mondtam szó sem lehet róla.Utána besétál a védőnőhöz,meg a gyerekorvoshoz,és azt mondta én szutykos,koszos vagyok.Ti is tudjátok mit akart ezzel elérni.A lényeg Ő ilyen,és ez van.De azért rosszul esik,hogy folyton a hátam mögött a gyerekem nevébe cselekszik.Ez a kép szórás is egy taktika volt.Én nem szólok neki,nem veszekszem pláne,hogy megint várandósan vagyok,de rosszul esik,hogy Ő így áll a dolgokhoz.Egyszerűen nem keresem társaságát.Bízzok benne,ha észre veszi teszek rá amit tesz abba hadja.Csak az esik rosszul,hogy a gyerekünket is bele keveri ebbe a harcba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!