Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az azonos neműek házasságáról?
Gondolkodtam azon, hogy ha nem egyenlő arányban vagyunk ezen a földön, (mert a férfiakból kevesebben vannak, mint nőkből), akkor, ha férfi-férfit vesz el mondjuk, akkor éppen nem jön ki az arány. Igaz ugyanarra az esetre, ha egyenlő arányban is lennénk, mint nő-férfi.
Akkor vala(kik)nek nem maradna párja.
Ugyanez az eset a leszbikusokkal is.
Hát, mivel meleg vagyok nyilván örülnék neki. Tudjátok, ha az ember nem is házasodik meg jó tudnia hogy megteheti...hát mi nem tudjuk megtenni, legalábbis Magyarországon nem. Akinek meg nincs elég pénze hogy elköltözzön egy olyan országba ahol ez engedélyezett....az szopta. Nekem sincs erre pénzem, én Kanadába mennék...ha mennék de ugye ott van az a "ha".
Az hogy ember-kecske házasság.....nem tudom ön melyik bolygóról jött, de biztos nem Földi lény . Normális maga? Hogy tud ilyen hasonlatot felhozni....most konkrétan a jogainkat, vagy úgy egyáltalán minket az állatokkal tette egyenlővé. Mintha olyan ostoba lennék mint egy kecske, nem nagyzolni akarok de aki elvégez egy egyetemet az messze nem ostoba. Az ilyen szavak hallatán, hát már ne is haragudjon de maga az ostoba. Ha talán utána nézne a politikai álláspontoknak, a társadalomismereteknek a biológiának sőt a történelemnek......akkor meglátja majd hogy mi igazából teljesen természetes és normális emberek vagyunk, csak az idők során rengeteg vád került ránk.
Heteró: a melegek ne nevelhessenek gyereket!
Meleg: mért?
Heteró: mert csúfolni fogják!
Meleg: kik?
Heteró: hát mi!
Én nem értem azokat a heteroszexuális embereket, akik véres szájjal, undorító stílusban fröcsögve tiltakoznak a melegházasság ellen.
Mert végül is kik ők, hogy megszabják egyes embereknek, hogy nem lehetnek boldogok?
Előny ugyan nem érnék őket, de hátrány SEM. Sok idióta meg azt hiszi, hogy ha legalizálják a melegházasságot, akkor majd biztos neki is kötelező lesz. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én az ilyen végtelenül primitív emberektől hányni tudnék. Ők házasodhatnak nyugodtan, készülhetnek életük nagy napjára, viszont ezt meg a melegeknek megtiltják az ilyen emberek, csak azért, mert az ő lelküknek ez lenne a megfelelő?
(Ennyi erővel a heteroszexuálisok házasságát is be lehetne tiltani, mert mondván minek, a háromnegyede úgyis válással végződik pár év múlva, stb.)
Kérdező te meg ne haragudj, de eléggé furán gondolkodsz. Az ember nem robot, hogy be van neki programozva, hogy mindenkinek van 1 párja. Valakinek nincs párja, na és? Ismerek olyat is, aki egyedül érzi tökéletesen magát, nincs szüksége senkire, akkor szerinted ő most nem normális?
Minden embernek kijár a boldogság, a melegeknek is. Nem értem, hogy ez egyeseknek miért okoz ekkora lelki traumát, amikor ehhez csak pusztán jó emberi szándék, és jószívűség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!