Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hím neműek! Ti mit gondolnátok?
Szóval adott egy pár, de a pasi megcsalta, és a lány bocsánatáért esedezik. A lány megbocsájt neki, és úgy tesz mintha semmi sem történt volna. Ez a fiú zavarja, és kérdőre vonja hogy hogy tud még egyátalán a szemébe nézni, és úgy tenni mintha mi sem történt volna.
A lány erre felpofozza a fiút és elmegy.
Eltelik egy hét és még a lány nem keresi.
Ha a fiú helyében lennél mire gondolnál, végleg lelépett...vagy mire?
!!!Ez kitalált történet, csak érdekel a véleményetek!!!
arra, hogy..
1. kellett egy kis idő neki h tudatosuljon benne h mi is történt, mert lehet h nem hitte el vagy nem akarta elhinni, vagy csak máshol járt agyilag.
és mostanra esett le a lánynak h a srác akit szeretett megcsalta.
lehet hogy egy kicsit eltérek a tárgytól:
engem megcsalt a barátom egy buliban (tegyük hozzá hogy a később a barátai elmondták hogy ő csak inni akart de attak neki valami bogyót is a tudta nélkül)a barátom 1,5 hónapig könyörgöt nekem hogy bocsátsak meg neki, én megtettem neki. erre rá 2 hétre a barátom (kicsit spiccesen) elém állt és érdeklödött hogy hogy tudok vele olyan kedves lenni mit az elött mondtam hogy mert szeretem és én nem ő vagyok hogy ne bocsátsak meg neki.másnap mikor felvilágositottam miről veszedett velem ő megint csak sajnálkozott hogy nem direkt volt csak a pia beszélt belőle és hogy ne hagyjam el erre én meguntam ezt ott akartam hagyni csak vissza akart fogni de én erre ütni kezdtem és inkább hagyott. ez velünk 2 hete volt és ő keres folyton engem de nem tudom még mi legyen
igaz lány vagyok de szinte ugyan ez a sztori és sajnos ez az életben történt meg nem csak kitaláció :/
én lány ként azt gondolom hogy mivel nagyon szeretem és mivel 3 év után csalt meg valószínüleg a barátai hibájából igy valószinüleg hogy amikor legközelebb keres akkor megbeszélek vele egy találkozót és megbocsátok neki végleg
de a kérdésre vissza térve még azt tudom hozzá fűzni hogy talán nem kéne a fiúnak a sült galambot várni hanem felhívni vagy megkereshetné a lányt.
eredeti kérdezőnek és az utolsó hozzászólónak is üzenem, hogy legyetek picit igényesebbek, ami az írást illeti.
BÁNCSA A SZEMEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!