Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, hogy ha a párotok nem venne ajándékot a szülinapotokra, de már 2 éve együtt vagytok?
szerintem totál tapló dolog. csak, hogy trendin fogalmazzak. plusz olyan üzenete van, hogy bocs, elfelejtettem...
kis apróságot is lehet, a gesztus a lényeg.
valamelyik kommentelőnek meg mondanám, hogy a szülinap ha nem ünnep, akkor mi az szerinte? a karácsony? amikor megünnepelünk egy vallási történést? hagyjuk már.... szóval igenis ünnep, és igenis gáz, hogy elfelejtette, főleg úgy, hogy Te nem szoktad, és igen teljesen normális, hogy ez Téged nagyon is zavar!
én mondjuk kaptam, néhány nap késéssel XD
Náluk mondjuk egyszerűen nem számít ünnepnek a szülinap, névnap. kap egy tortát, egy képeslapot, és ennyi.
lehet h nálatok is ez a szitu. ha náluk nem ünneplik, lehet h ő azt szokta meg...meséld el neki, h ez nálatok ünnep, és egy csokor virág, vagy bármi apróbb figyelmeség jól esne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!