Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az azonos neműek házasságáról?
Gondolkodtam azon, hogy ha nem egyenlő arányban vagyunk ezen a földön, (mert a férfiakból kevesebben vannak, mint nőkből), akkor, ha férfi-férfit vesz el mondjuk, akkor éppen nem jön ki az arány. Igaz ugyanarra az esetre, ha egyenlő arányban is lennénk, mint nő-férfi.
Akkor vala(kik)nek nem maradna párja.
Ugyanez az eset a leszbikusokkal is.
én úgy tudom, hogy férfiból van több. kínában mindenféleképpen!
Azt hiszem, hogy koreában meg a férfiak operáltassák át magukat nővé, mert ott nagy a túlnépesedés, és nem akarnak (még több) gyereket.
"Mert akor így nem jut mindenkinek pár"
Tehát ha a melegházasság létezik/legális, akkor mindenkinek jut pár, de ha engedélyezett, akkor parlagon maradnak egyesek...most ez szerinted komolyan ettől függ? Egy meleg férfi összejön egy csajjal csak azért, mert nem házasodhat össze azzal, akit szeret vagy pontosan hogy gondolod a dolgot?
kérdező nem tud gondolkodni.
vannak hetero férfiak akikhez bottal sem nyúlnak nők. matek nem számít
mi az h valakinek nem maradna párja..jesszus, nem vagyunk beosztva, hogy mindenkinek kelljen pár....
amúgy támogatom éljen a szabad gondolkozás
Kérdező elég komoly logikai bukfencek vannak a mondandódban. Te komolyan azt hiszed, hogy ha egy ember átoperáltatja magát, az azért teszi, mert túlnépesedés van az országában? :D Ne röhögtess már.
A többire nem is reagálok, mert a többiek leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!