Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy vannak dolgok amik úgymond okkal történnek az életünkben? Érdekes a történetem
Ez ideáig soha nem hittem benne, de most már elbizonytalanodtam.
23 évesen vesztettem el a szüzességemet, vártam az igazira, nem akartam bárkivel lefeküdni, és összejönni...
A lány még 18 se volt, de nem érdekelt, szerelem volt első látásra... Később viszont kiderült, hogy egy igazi ordas ku*va, és miatta lettem nemi beteg!
Én időben lebuktattam, és mivel még kiskorú volt, így az anyjához is elmentem beszámolni, úgy éreztem felelősséggel tartozok érte. Képes lett volna egy mozgássérült wc-be is hemperegni valakivel...
Végül ketten közösen elkezdtük a jó irányba terelni, és tudom hogy megmentettem egy lányt, aki nem érdemelte meg, és ha én nem lettem volna, ő egy útszéli prosti lenne...
Ez volt a jó fiú és egy kis ku*va története... csak azt nem értem miért pont velem??? Azóta is ezt kérdezem, miért pont én??? Hiszek abban, hogy nekünk találkoznunk kellett, de azóta is átkozom azt a napot...
lol
Én mondjuk megütöttem volna és nem terelgettem volna...
Ez a történet azért ütött,remélem csak kamu :S
Nem, ez tényleg igaz! ;(
Sajnos, bár ne lenne igaz!
éces vagy?
nincs ebben semmi, értelmetlen, buta történet
Nézd öreg a sors nem létezik. Tudod én úgy gondolom , igen okkal történik minden az életünkben.. de ez nem másra irányul hanem rád , mert meghoztál egy döntést vagy épp többet.
Szóval tanulni kell ezekből és fejlődni nem ilyen marhaságokon agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!