Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisztek abban, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy vannak dolgok amik úgymond okkal történnek az életünkben? Érdekes a történetem

Figyelt kérdés

Ez ideáig soha nem hittem benne, de most már elbizonytalanodtam.

23 évesen vesztettem el a szüzességemet, vártam az igazira, nem akartam bárkivel lefeküdni, és összejönni...

A lány még 18 se volt, de nem érdekelt, szerelem volt első látásra... Később viszont kiderült, hogy egy igazi ordas ku*va, és miatta lettem nemi beteg!

Én időben lebuktattam, és mivel még kiskorú volt, így az anyjához is elmentem beszámolni, úgy éreztem felelősséggel tartozok érte. Képes lett volna egy mozgássérült wc-be is hemperegni valakivel...

Végül ketten közösen elkezdtük a jó irányba terelni, és tudom hogy megmentettem egy lányt, aki nem érdemelte meg, és ha én nem lettem volna, ő egy útszéli prosti lenne...

Ez volt a jó fiú és egy kis ku*va története... csak azt nem értem miért pont velem??? Azóta is ezt kérdezem, miért pont én??? Hiszek abban, hogy nekünk találkoznunk kellett, de azóta is átkozom azt a napot...

2013. dec. 27. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:

lol

Én mondjuk megütöttem volna és nem terelgettem volna...

Ez a történet azért ütött,remélem csak kamu :S

2013. dec. 27. 12:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem, ez tényleg igaz! ;(

Sajnos, bár ne lenne igaz!

2013. dec. 27. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Ne rinyálj már.
 4/10 anonim ***** válasza:
rosszkor voltál rossz helyen,ennyi.
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

éces vagy?

nincs ebben semmi, értelmetlen, buta történet

2013. dec. 27. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem, ez nem valami nagy okról szól, SZIMPLÁN CSAK ÍGY TÖRTÉNT. Nem értem, mit rinyálnak egyesek, ha egyszer velük is történik valami rossz...Napi szinten találkozni ribivel, és napi szinten kapnak el nemi betegségeket, nincs benne semmi nagy cucc, hogy "pont te" is.... -.-
2013. dec. 27. 12:27
 7/10 Költőnő? ***** válasza:
vmi sorsszerűbb sztorira számítottam
2013. dec. 27. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
nem hiszek. a sorsot a gyenge emberek találták ki, hogy tudják mivel magyarázni miért nem tudják irányítani a saját életüket.
2013. dec. 27. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
kit érdekel? szerintem minden csak úgy spontán megtörténik, és semmi sincsen úgy megtervezve hogy nekem muszáj katonának lennem, vagy kettészakad a tér-idő kontinuum stb.
2013. dec. 27. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Nézd öreg a sors nem létezik. Tudod én úgy gondolom , igen okkal történik minden az életünkben.. de ez nem másra irányul hanem rád , mert meghoztál egy döntést vagy épp többet.

Szóval tanulni kell ezekből és fejlődni nem ilyen marhaságokon agyalni.

2013. dec. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!