Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szinte az összes 20 évnél fiatalabb lány ilyen?
Egy évet nem lehet mellettük lehúzni... Tisztelet a kivételnek, de ez a saját tapasztalatom meg amit barátaimnál, ismerősöknél látok...
Megy a szeretlek, imádlak, pózolós képek facebookon, szívecskék ezerrel... Aztán jön egy helyes srác, és másnap kidobnak, mondván elmúltak az érzések... Mindegy hogy 6-8-10 hónapja vagytok együtt...
Nem csak az én kapcsolatom ért így véget, az exem barátnője ugyan így dobta ki a fiúját. Pedig azt hittem 16 évesen ennél érettebbek, de hát nem... 18 évesekre is mondhatnék példákat
ugyan ez volt velem.. karácsony előtt 1 nappal..
16f ( úgy döntöttem nem élem bele magam.. majd a 20-as éveimben próbálok komoly kapcsolatot )
Igen SZINTE minden 20- lány ilyen.
És nagy tisztelet a kivételnek!
"( úgy döntöttem nem élem bele magam.. majd a 20-as éveimben próbálok komoly kapcsolatot )"
Nem akarlak elszomorítani, úgyhogy nem is írok inkább semmit.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!