Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám mit tudna tenni?
A szüleim elváltam, anyukámmal élek, akinek van egy élettársa. Miklós vett egy lakást, hogy összeköltözhessen anyukámmal, én pedig a bátyámmal laktam volna. Ő közben a barátnőjéhez költözött, így "felvigyázó" nélkül maradtam. Ezért a költözést csak úgy lehetett megoldani, hogy anyukámmal jövök én is a barátjához, most itt lakunk, de megvan még anyukám saját lakása is. Ez lenne a kerettörténet.
Anyu most bejött hozzám, hogy ő hazamegy a saját lakásunkba, mert Miklós egész nap a PS-t nyomkodja, nem lehet vele beszélni, de anyukámnak mindig el kell mondania hogy mi a baja. Ez így megy már hónapok óta, és anyu sem, és én sem tudom hogy mit lehetne tenni, mert Miklóssal képtelenség beszélni! Nem válaszol, vonogatja a vállát, nem mesél semmit, és nincs kommunikáció a kapcsolatukban!
Pedig Miklós megbecsülhetné anyut, mert ő már megcsalta egy másik nővel, de anyukám visszafogadta, és úgy látszott minden rendben, de mégsem... Anyu most megy el, de szerintem Miklósnak csak éjfél körül fog feltűnni hogy nem csak a kutyát vitt el sétálni...
Mit tehetne anyu, és mit tehetnék én?
16/L
Nem, és a Miklós csak kitalált név.
De anyukámnak rengeteget segített, és sokkal jobb lenne ha együtt maradnának, és anyu nagyon sok mindent tett, de Miklós kommunikációja a béka s*gge alatt van... Azon gondolkozom, hogy odamegyek, lekapcsolom a qrva játékot, és megmondom neki a magamét, és hogy ha szereti az anyukámat, akkor húzzon kabátot, és menjen utána!
Csak félek tőle... Lehet hogy felidegesítem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!