Szexuális gondom van. Gyereként sokszor vert el anyukám
ha rossz voltam (megérdemeltem), de most az a bajom, hogy
csak ezekre az emlékekre és ilyesféle képzelgésekre
áll fel a farkam. Mit tudok tenni? Miért van ez?
Figyelt kérdés
szóval még 12 évesen kezdtem masszírozni magam, onnantól maszturbálok, de már elötte is mindig felállt ha rágondoltam ezekre a szitukra, amikor anyukám fakanállal elvert. akkor nagyon fájt, de aztán felállt valamiért, sőt volt hogy közben is. na most 13 évesen még egyszer kiprovokáltam egy ilyet már szándékosan, és meg is bántam utána, de akkor már rendesen maszturbáltam, és azóta is ez egy meghatárózó élmény számomra, az a elfenekelés. a bajom az hogy sajnos nem áll fel lányokra, csak erre, és nem kívánom a szexet, csak erre tudok maszturbálni. eléggé gázos a szitu, és kezdek bepánikolni. mit tudok tenni? lehet ezen változtatni? fiatal vagyok, de kort ha lehet nem írtnék, a lényeg hogy eléggé fiatal vagyok!
Nekem is volt vmi hasonló, de mára kinőttem, pedig évekig csak erre maszturbáltam és azt hittem, hogy férfira soha nem fogok felizgulni.
Most már párkapcsolatban élek semmi gond a szexuális életemmel.
De súlyosabb esetben lehet, hogy szexuálpszichológus tanácsát kellene kérned.
Ha gondolod írj privit, megírom az én szitumat.
2013. nov. 16. 19:02
3/10 A kérdező kommentje:
az a helyzet ha szexuálpszichológus kell, akkor meg anyukám tudni akarja miért, és nem karom ezt neki elmondani, mert eléggé gázos lenne h ezt megtudná. és ne gyertek hogy nem kell tudnia, mert semmi köze, igen is van köze, a gyereke vagyok, és egyedül nevel... 17 éves vagyok amúgy.
2013. nov. 16. 19:04
4/10 A kérdező kommentje:
és még amit kifelejtettem hogy néha, de csak mostanában, olyanok is járnak a fejemben ilyenkor hogy nem is engem vernek meg, hanem én verek meg mást, fiatal fiút, aki mondjuk 14. de amúgy meg a férfiaktól irtózom, és a fiúknak sem tudnám a farkukat a számba venni SOOHA. szal mielott valaki melegnek titulálna ezt gondoltam leírom. lánnyal már csókolóztam de nem éreztem semmi izgalmat :S
2013. nov. 16. 19:09
5/10 anonim válasza:
Nem kell anyukádnak elmondani, nem muszáj egyből szexuálpszichológushoz menni, hamarosan úgyis 18 leszel.
Én nem vagyok pszichológus, de a kulcsmondat ott van a kérdésben. (Szerintem.) "sokszor vert el anyukám ha rossz voltam (megérdemeltem)" . Ezt a gondolatot kellene kiverni a fejedből. :) Ha egy erősebb, hatalmi pozícióban levő személy (egy anya) megver valakit, akiről valójában gondoskodnia és feltétel nélkül szeretnie kellene, ott nem létezik olyan, hogy megérdemelte. Nem csoda hogy gondjaid vannak a lányokhoz való érzelmi viszonyulásban.
2013. nov. 16. 19:43
6/10 A kérdező kommentje:
jó 18 leszek de akkor is. tudnija kell anyukámnak hogy hol vagyok, meg ki ad pénzt pszichológusra? ő. én még itthon lakom, és szte sokáig itthon is fogok lakni. még egy év és egy hónap mire 18 leszek :( amúgy szeretem anyukámat, de néha utálom őt ezekért, néha meg azt kívánom bárcsak most is elővenne egy fakanalat vagy szíjat és elverne, aztán meg magamba roskadok, hogy beteg vagyok :S
2013. nov. 16. 19:49
7/10 anonim válasza:
Keress fel egy pszichiátert. Ez már messze nem a szexológus asztala, hanem a traumákkal foglalkozó spéci pszichiátereké.
Tipikusan traumatizált (szexuálisan moleszált) embereknél vannak ilyen tünetek. A szexuális molesztálás nem jelent feltétlenül nemi erőszakot, vagy egyértelmű zaklatást. Az is bele tartozik, ahogyan anyukád a verések előtt rád nézett, amit mondott, vagy amikor elvert, vagy amikor lehúzta a gatyádat, vagy a verés közben hozzáért a nemi szervedhez. És az egész együtt.
2013. nov. 20. 19:20
8/10 A kérdező kommentje:
igen. a nadrág letolása, és ez amit leírtál egy igen meghatáróző szerepet játszik a fantáziáimban ahogy előkerűl a szíj vagy a fakanál. az a baj hogy így sosem lesz normális életem de nem kereshetek embert mert nem akarom hogy anyukám ezt megtudja. mert úgyis kiszedi belőlem mert tudja ha hazudok... amúgy utoljára tavaj fenyegetett meg hogy elver és nemérdekli hány éves vagyok, és akkor bennem megfordut hogy huh nem is lenne rossz ... és bántam párszor hogy kihagytam. nem vagyok normális. tudom. elmebeteg vagyok:(
2013. nov. 20. 19:30
9/10 anonim válasza:
17 éves vagy, nem gyerek, minek kellene erről anyukádnak tudnia?
2013. nov. 21. 15:14
10/10 anonim válasza:
Ajánlott olvasmány:
Rousseau: Vallomások
Ott is megjelenik ez a motívum, igaz, őt nem az anyja verte, hanem már nem emlékszem, talán a nagynénje?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!