Izgulok. Tanácsok? (Lehet, hogy rossz kategória. )
Sziasztok. Az van, hogy a közeljövőben pszichológushoz fogok menni és rettentően izgulok, mert még soha életemben nem voltam. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy hogyan viselkedjek.
Mire számítsak? Ha kategóriát tévesztettem, elnézést.
Gondolom most kellene elővennem a "legyél önmagad" kártyát, hiszen azért mész oda, hogy önmagadat bemutatva hasznos tanácsokat kapj, és fejlődjön a személyiséged, nem?
Egyébként meg legyél laza, annak amit mondasz nincs következménye, és minél lazábban veszed annál könnyebb lesz az egész.
Hány éves vagy? Ha még 18 alatti és gyermekpszichológushoz mész, akkor el tudom mondani, hogy nagyjából mire számíts - a felnőtteknél, gondolom, teljesen máshogy néz ez ki.
Bemész, leülsz a pszichológussal szemben, kérdezni fogja, miért jöttél, mi a problémád. Tesz még fel egyéb kérdéseket is, meg lehet, hogy töltet ki veled teszteket. Olyan is van, hogy képeket mutat és te elmondod, hogy mit látsz rajta. Aztán beszélgettek.
Kb. ennyire emlékszem gyerekkoromból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!