Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi oka lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi oka lehet egy fiúnak ha nem fekszik le egy lánnyal? Vagy az hogy nem szereti vagy hogy megcsalja? De akkor miért van vele? (nemi betegség kizárva, utánajártam)

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mindkettő lehetséges, ahhoz hogy el lehessen dönteni, ismerni kéne a fiú személyiségét.
2009. nov. 26. 21:10
 2/14 anonim ***** válasza:

Volt már lánnyal? Lehet még nem, és ezért tart a dologtól.

Nem biztos, hogy egyből rosszra kell gondolni.

2009. nov. 26. 21:14
 3/14 A kérdező kommentje:
hát ha nem szeretne akkor miért lenne velem végülis sex nincs köztünk és köztudott hogy akkor egy fiu nincs eggyütt egy lánnyal de akkor itt jön képbe az hogy megcsal...de ha megcsal akkor bevallaná
2009. nov. 26. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Impotens, nem kívánja a lányt.
2009. nov. 26. 21:16
 5/14 A kérdező kommentje:
persze hogy volt lánnyal 26 éves a srác
2009. nov. 26. 21:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Általában, ha egy lány nem fekszik le egy fiúval amikor az akarja, akkor a srác kidobja mint macskát sz**ni. Ilyen fordított helyzetet még nem hallottam.
2009. nov. 26. 21:20
 7/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy neki sokkal fontosabb a lélek meg az együttérzés, az összhang, az összetartozás, a bezsélgetések, egymás megértése, mint az, hogy lefeküdjön veled...

Lehet ő olyan érzékenyebb tipus és nem fekszik le csak úgy, de ha valamikor lefekszik veled akkor az nagy érték es megtisztelhetésnek és kiváltságnak veheted ezek szerint.

Nem minden férfi Szexéhes fenevad....

2009. nov. 26. 21:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Meg arra is gondolok, hogy lehet annyira szeret, hjogy nem fekszik le veled és nem használ ki...csak akkro ha majd úgy érzi, hogy kell. Lehet neki nem a testi öröm a legfontosabb...mert a testi az mulandó...meg talán nem akar lefeködni túl hamar, mert lehet, hogy megbánja majd...

De ezt ő tudhatja legjobban én csak lehetőségeket találgatok...

2009. nov. 26. 21:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy 26 éves, nem biztos, hogy volt már lánnyal.

Bátyám is annyi, tökjól néz ki, és én mégis tudom, hogy szűz, pedig nem gondolnád, ha látnád vagy ismernéd.

Próbálkozz, mert minél tovább húzod annál rosszabb lesz.

2009. nov. 26. 21:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az is lehet, hogy azt gondolja, sokat kell várni az első szex előtt, különben a lány azt fogja hinni, hogy csak a szexért van vele...
2009. nov. 26. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!