Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hagyjam rá, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IvEr kérdése:

Szerintetek hagyjam rá, vagy beszéljek vele?

Figyelt kérdés
van egy fiu akivel szakitottunk es ossze vesztunk..az igazsag az,megorobaltunk maradni baratok de ez nagyon nem ment..odaig fajultunk,hogy meg akar verettetni par haverjaval...mondtam neki majd megbeszeljuk suliba h miert ilyen nagy a szaja..es azon gondolkoztam,hogy szerintetek beszeljek egy fiu baratommal hogy beszelgessen el vele,vagy szimplan nezzem levegonek,mert ez meg nagyobb zurt kavarna? mert ha levegonek nezem,ugyis odajon tehat minden fele keppen beszelunk...mellesleg letiltott facebookrol.szerintetek?:D 15/L

2013. dec. 25. 17:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

rendben,koszonom a segitseged:) most egyebkent ezt irta rolam.:Hatt kajak nem hittem volna de

ma ra gondoltamm es

pillangokat éreztem a hasamba

nem tudom h mi volt az-.-xd

csak nem az szoval

egyébként aranyos lány .De most

nem vagyok vele jobba mert

szegenyt 2 szer at csaptam :S

megbantam mindent ahogy

viselkedtem nem erzem

magamat férfinak ezek után.:S

ezutan mar megvaltozom uj evtol

kezdve uj ember leszek:) szerinted csak megilyedt vagy tenyleg megbanta?

2013. dec. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!