Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom egy olcsó giccses tárggyal lepett meg karácsonyra ami teljesen haszontalan és én ezen meglepődtem az gáz?
Szerintem eleve viccesnek is szánta. :) Mosolyogj: "köszi, ez aranyos" és ennyi. Esetleg te is valami hasonló poénos ajándékkal lepd meg.
Én legelőször a szülinapomra egy kis csufi szőrfigurát kaptam a páromtól, mégis örültem a gesztusnak. :)
"Abszolút nem. Írtam is nekem az a lényeg szívből jöjjön"
Ahha...akkor nem írtad volna ki a kérdést...álszent...
"Tényleg elképzelem ahogy kiakadsz a gyémántberakásos "bizbaszon" és szinte már teljesen együtt érzek veled és úgy megsajnállak hogy ilyen megrázó élményben van részed karácsonykor és így kiakasztanak.De nyugodj meg neked valószínűleg soha nem kell ilyen miatt kiakadnod karácsonykor.Tényleg semmi érzékem nem lenne a nőkhöz ha valóban együtt tudnék érezni veled. "
Szerencsétlen barom vagy.
Mégis milyen személyes vonatkozása lenne annak, ha a barátom kib.aszna az ablakon isten tudja mennyi pénzt egy gyémántos vacakra? Mi köze ennek a szeretethez?!
Kaptam tőle milliószor személyesebb, szebb ajándékot, amit potom pénzért hozott össze.
Szerencsétlen barom vagy.
Mégis milyen személyes vonatkozása lenne annak, ha a barátom kib.aszna az ablakon isten tudja mennyi pénzt egy gyémántos vacakra? Mi köze ennek a szeretethez?!
Kaptam tőle milliószor személyesebb, szebb ajándékot, amit potom pénzért hozott össze.
Kérem pontozzon le az a nő aki nem örülne a barátjától egy gyémántokkal kirakott "bizbasznak" karácsonyi ajándéknak.
Hát, nem tudok mit mondani, csinálj úgy mintha örülnél neki :/
DEE mit kaptál?? 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!