Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Merre menjünk, mit csináljunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre menjünk, mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Szeretném a barátomat meglepni évfordulónk alkalmából és olyan meglepit szeretnék ami nem túl drága de lehet valami utazás vagy fürdőzés...ilyesmire gondoltam egy egynapos kis valami!! Ötletek? :)

2013. nov. 3. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem vidd el a hentes boltba, hogy válassza ki ak edvenc húsát, vagy vegyél neki mondjuk 1 kiló színhús lapockát, emg húsos csontot.

a pasik nagyon szeretik a húsokat, hús ételeket, én nagyon örülnék neki ha az asszony (ha lenne) meglepne ezzel.

ecxsajomnak csirkemell filét vettem, de nem igazán tekintett rá ajándékként, pedig én amikor felnőttem 1 évbe negyszer ehettünk húst.

csak arra vigyázz meg ne romoljon, előtte 1 héttel megveszed, de akkor a fagyóba rakd.

2013. nov. 3. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol laktok, vagy merre indulnátok szívesen.

Én egyszer voltam Miskolctapolcán a barlangfürdőben, szerintem nagyon jó hely. Egy hangulatos, romantikus fürdőzéshez szerintem ideális hely. :)

2013. nov. 3. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Debrecenben lakunk esetleg közelebb valami?
2013. nov. 3. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!