Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jó ajándék? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ajándék? Ti örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Idén nem sok pénzem volt így ilyen kis házi ajándékot csináltam... Forrócsokoládé por van benne reszelt ét és tejcsokoládé, kakaópor, cukor és vanília (3-szor reszeltem le az ujjam kb :D). Tejjel felkeverve nagyon finom. Még felcímkézem hogy szép legyen meg névre-szóló. Szerintetek örülni fognak neki, vagy túl gagyi?

[link]

19/L

2013. dec. 17. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
találó és a szándék a lényeg :)
2013. dec. 17. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem jó ez :)
2013. dec. 17. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Én már egy kész, bögrére való italnak örülnék! :)

Szóval így csak valami por... De ha kóstolót is mellékelsz hozzá, akkor szerintem egyből nyerő lesz!

2013. dec. 17. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Júj, szerintem jópofa :D

Am. ne is törődj vele. Az ember általában olyan, ha ingyen kapja, akkor abban a pillanatban örül neki és még hasznosnak is találja, legyen szó akármilyen gagyi kis dologról is. :)

2013. dec. 17. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez tök jó,legalább egyedi,nem boltban vásárolt kacat

29\F

2013. dec. 17. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, bár én nem is szeretem a túl anyagias ajándékokat. Egyébként a mellékelt kóstoló sem rossz ötlet.
2013. dec. 17. 23:06
 7/9 anonim válasza:
ez nagyon kreatív, tetszik a csomagolása is :D Tuti, hogy örülni fognak neki!
2013. dec. 19. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Aranyos, szép ajándék. Én örülnék neki:)

Nekem is volt olyan, hogy magam készítettem ajándékot. Vettem egy csomag fotópapírt és a régi elfeledett családi fényképekből naptárat készítettem. Szépen lefűztem, becsomagoltam. Ezerszer nagyobb hatása volt mint a méregdrága ajándékoknak. Még hónapokig innen-onnan visszahallottam a családból, hogy akik kapták mennyire meg voltak hatódva és mennyire örültek neki. Egy egészséges értékrenddel bíró családban verhetetlen a saját készítésű ajándék:)

2013. dec. 22. 19:08
 9/9 anonim válasza:
Tök jó én örülnék neki. :)
2013. dec. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!