Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom egy olcsó giccses tárggyal lepett meg karácsonyra ami teljesen haszontalan és én ezen meglepődtem az gáz?
Ez semmi. Az én nővérem már vagy 6-7 éve járt egy sráccal, mire a srác karácsonyra tudjátok mivel lepte meg?
Egy otthonról hozott, ütött-vágott, kopott csillámokkal beszórt műanyag mikulással. :D:D:D Nem akadt ki a nővérem utána...XD
"Persze egy gyémántberakásos karláncnak jobban örülnél de azt kapsz amit megérdemelsz és lehet hogy most jól behúzott a csőbe és megszívatott."
Mondd, neked ennyire nincsen eszed, és egy pici érzéked az emberi normákhoz?
Képzeld, én is kiakadnék azon a mikuláson, mert röhejes. Viszont a gyémántos bizbaszon ugyanúgy kiakadnék, mert utálnám, ha annyit költene rám a barátom.
Na erre mit szólsz?!
#23-as vagyok
barátom pl megmondta, hogy nincs ideje ajándékot venni, meg fél, hogy nem lesz hasznos. mondta, hogy vegyek magamnak valamit, ami hasznos (és nem, nem sportkocsit, vagy aranyláncot...), hazahoztam, elvette, becsomagolta, és majd karácsonykor adja oda. de ha lapot adott volna, amire ír valamit, annak is örülnék, mert látom, hogy foglalkozott vele, és időt szánt rá. sokkal inkább ilyet, mint egy személytelen csokimikulás, amiről ha leveszed a csomagolást, olyan, mint egy fäsz. :D
"Viszont a gyémántos bizbaszon ugyanúgy kiakadnék, mert utálnám, ha annyit költene rám a barátom.
Na erre mit szólsz?!"
Tényleg elképzelem ahogy kiakadsz a gyémántber
"Viszont a gyémántos bizbaszon ugyanúgy kiakadnék, mert utálnám, ha annyit költene rám a barátom.
Na erre mit szólsz?!"
Tényleg elképzelem ahogy kiakadsz a gyémántberakásos "bizbaszon" és szinte már teljesen együtt érzek veled és úgy megsajnállak hogy ilyen megrázó élményben van részed karácsonykor és így kiakasztanak.De nyugodj meg neked valószínűleg soha nem kell ilyen miatt kiakadnod karácsonykor.Tényleg semmi érzékem nem lenne a nőkhöz ha valóban együtt tudnék érezni veled.
Amúgy ha jól sejtem nem múltatok még el 20évesek kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!