Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben az esetben?
Szóval van egy lánybarátom, elég szoros közöttünk a barátság sok-sok éve. Ő most 3 éve együtt van a pasijával, nekem most épp nincs senkim. Aztán valami történhetett kettejük között, mert nemrég felhivott egy nő aki a pasija rokonaként mutatkozott be és azt mondta, hogy azonnal tünjek el a lánybarátom és pasija életéből mert veszélyeztetem a kapcsolatukat és nekem úgyis csak az a célom, hogy ők szétmenjenek, mert nincs olyan, hogy fiu lány barátság. És megfenyegetett ha erről a telefonbeszélgetésről szólok a csajnak, akkor nagyon megjárom, szépen kopjak le csendben, ha a csaj fel akarja venni velem a kapcsolatot (telefonál, mailezik) akkor ne reagáljak rá.
Ez most mi akar lenni én az egészet nem értem. Ez nem nyílt fenyegetés amúgy is?
Nem,.ez egyáltalán nem.zaklatás,.de még a veszélyes fenyegetés tényállását sem meríti ki.
Na meg bizonyíték se lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!