Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a nőktől. Mit lehet ebben az esetben tenni?
Tudom, hogy ez nem normális 23 évesen, de teljesen tanácstalan vagyok az ügyben. Sokat gondolkodtam rajta, hogy mi ennek a félelemnek az alapja, de nem jutottam sokra, azon kívül, hogy nem tartom magam szerethetőnek vagy vonzónak. Hogy ez miért van, azt viszont már tényleg nem tudom, ráadásul nem kapcsolódik szorosan egymáshoz ez a két dolog - mármint a félelem, meg ez a kétely bennem - ugyanis nem magától a párkapcsolattól félek, hanem olyan egyszerű dolgoktól is, hogy mondjuk elmegy mellettem egy csinos lány. Ilyenkor zavarba jövök, elpirulok, kiszárad a torkom, nem tudom, hogy hova nézzek. Kínos.
Én megpróbáltam elfojtani ezt magamban: úgy tettem, mintha semmi gond nem lenne, nem görcsöltem rá, de bizonyos időközönként mindig összeomlik ez a hazugság, és szembesülnöm kell vele, hogy ilyen vagyok.
Tudom, hogy vannak itt olyanok, akik ebben a cipőben járnak, de inkább azok válaszára volnék kíváncsi, akik már oldottak meg hasonló élethelyzetet, vagy tapasztaltabbak a témában. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!