Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben az esetben?
Szóval van egy lánybarátom, elég szoros közöttünk a barátság sok-sok éve. Ő most 3 éve együtt van a pasijával, nekem most épp nincs senkim. Aztán valami történhetett kettejük között, mert nemrég felhivott egy nő aki a pasija rokonaként mutatkozott be és azt mondta, hogy azonnal tünjek el a lánybarátom és pasija életéből mert veszélyeztetem a kapcsolatukat és nekem úgyis csak az a célom, hogy ők szétmenjenek, mert nincs olyan, hogy fiu lány barátság. És megfenyegetett ha erről a telefonbeszélgetésről szólok a csajnak, akkor nagyon megjárom, szépen kopjak le csendben, ha a csaj fel akarja venni velem a kapcsolatot (telefonál, mailezik) akkor ne reagáljak rá.
Ez most mi akar lenni én az egészet nem értem. Ez nem nyílt fenyegetés amúgy is?
Gondolom rejtett szám volt,de amúgy ilyen esetben szerintem tehető feljelentés is. De lehet tévedek.
Ha annyira jó a barátság akkor tuti szólnék neki.
Illetve gondolkozz,hogy a hang nem-e ismerős,nem-e hallottad már
nem biztos, h a pasija volt, lehet a pasi haverja, tesója, akinek panaszkodott a pasi...
ne is ezt mond, hanem az igazat, hogy kaptál egy rejtett számról egy ilyen hívást..
Én tuti szólnék a lánynak. Esetleg előtte puhatolóznék finoman, hogy a barátjának van-e valami baja velem (vagyis veled), szóba szokott-e jönni a barátságotok, nem lehet-e, hogy zavarja, hogy jóban vagytok, féltékeny-e vagy ilyesmi... de mindenképp szólnék erről...
25N
6
bocs a nő valahogy kimaradt ...
akkor is szólnék
Szólnék!!!
Vagy maradna minden a régiben, megvárnám, míg újra hív, és rögzíteném a telefonbeszélgetést, azt mutatnám meg.
Feljelentés nem jó, ezzel még nem valósult meg bcs.
30/F (rendőr)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!