Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után újrakezdés. Ebben az esetben lenne értelme szerintetek?
Nyilván volt oka a szakításnak szóval azon kellene gondolkoznod hogy szereted-e még és képes vagy 1 kicsit változtatni a rossz tulajdonságaidon érte.. (ezt természetesen neki is meg kell tennie)
A legjobb döntés az lenne ha átgondolnád TE hogy mit érzel iránta, képes vagy-e újra belevágni a dologba és utána ha találkozol vele akkor nem az hogy egyből együtt vagyok hanem szépen kulturáltan megbeszélitek a gondokat..
Kompromisszumra kell jutnotok hogy mind a ketten a rossz tulajdonságaitokon változtattok HA ér nektek ennyit az a kapcsolat!! :)
Szia!
Ket het nagyon keves arra, h tenyleg valtozzatok. Az tok jo, h felismertetek, de meglatod, h par hetig lesz jo minden utana visszaternek a regi problemak. En ugyan ezen mentem keresztul, az embernek szerintem tobb idore van szuksege, h mindent atgondoljon es feldolgozzon. Az volt kapcsolatomban, ami harom honapja ert veget, ugyan ezt jatszottuk, mindenki tudta, h mit hibazzott, nagyjabol masfel hetig tokeletes volt minden, utana eljottek ugyan azok a problemak! Talan most 3 honap utan erzem azt, h tenyleg tudnam mit kell maskepp csinalni, de mar foloslegesnek tartom a bekulest, mert ami egyszer elromlott es tobbszori nekifutas utan sem sikerult rendbehozni, ott nem sok megoldas van. Szerintem legyetek meg kulon, ne beszeljetek egymassal egyaltalan, legyen mindkettotoknek ideje vegig gondolni, h valojaban mit akartok es nem csak a megszokas beszel e beloletek:)
Sok sikert!
20/N
"A második esély nem esély, az szerelem."
Ha igazán szerelmes vagy, adj neki még egy esélyt, azt mindenki megérdemli. AZonban mindenképp gyúrjatok rá a hiányosságokra és tisztázzátok, hogy ez a második és utolsó esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!