Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki görcsön keresi a szerelmet az tényleg nem talál rá?
Előre leszögezem meleg vagyok, aki emiatt le akar pontozni, vagy fujjogni, inkább ne olvassa tovább és ne is reagáljon. Én 2012 augusztusában döntöttem úgy, hogy elegem van abból, hogy bár az élet sok területén sikeresnek mondhatom magam, a szerelem sosem sikerült, bár nem is volt igazán úgy kapcsolatom, mert én nem az az alkalmizós fajta voltam és sajnos ebben a világban nagyon sok a könnyűvérű szexcentrikus lelketlen ember (igen, sok meleg ilyen!). Tehát mint mondtam elegem lett, hogy ha írtam magamról pár értelmes sort, egy ember ha rám írt, de ha kitettem egy képet, rögtön jöttek az ajánlatok és olyan kérdések hogy "méret? a/p?" stb stb, így töröltem magam a társkeresőről és foglalkoztam a sulival, hobbimmal, éltem a szokványos kis életem, ami mondjuk így is elég mozgalmas volt. Aztán szeptemberben egy médiával foglalkozó nemzetközi projektben vettem részt, így elutaztam egy hétre Szlovéniába. Dolgoztam a projektünkön, majd Montenegróban folytattam ezt a munkát, teljesen megfeledkeztem a problémáimról (teljesen depressziós voltam, mert egyébként is súlyos gondok voltak a családomban, amik sajnos azóta is vannak, de nem tudok vele mit tenni...). Amikor Montenegróból hazaértem Magyarországra, ismét suli, depresszió, rosszkedv... aztán elkezdtem egy "barátom" (akkor azt hittem barát, de a legrosszabb ellenség) barátjával beszélgetni, akkor még MSNen (:D). Teltek a napok, szomorkodtam, és meghívott magához az a bizonyos "barátom" barátja. Először nem bízott benne, hogy valóban elmegyek, de gondoltam miért is ne... Ez volt 2012.11.17-én, azóta is együtt vagyunk és már együtt is élünk :)
Sajnos az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nagyon komoly és sok vitán, problémán vagyunk túl, amiben voltak szakítások is, de a szerelmünk összetartott minket, és a párom is belátta azokat a súlyos problémáit (pia), amiket le kellett küzdenie, ahhoz, hogy egy normális életet élhessünk. Szerelem volt első látásra, mert egy igen helyes, szép, jó alakú, okos, intelligens és kis édes pasi, mindent megtaláltam benne, amit elképzeltem a jövendőbelimről :) És ugyan ez az ő részéről is kölcsönös, így ez igazi örökkön örökké.... :)
Bocsánat, ha hosszúra sikerült, de ezzel a kis történettel szerettem volna választ adni a feltett kérdésedre, IGEN, akkor talál rád az igaz szerelem, amikor nem is számítasz rá és főleg nem hajszolod görcsösen.
20/F párom 23/F
Én is akkor találtam meg amikor nem számítottam rá. Bár olyan helyzetben, hogy a lehetőséget nyitva hagytam. Csak pont egy sikertelen fél éves kudarcélmény sorozaton voltam túl, és azt mondtam nem érdekel az egész.
Csak annyi volt hogy nem töröltem le magam a társkereső oldalról ahol regisztrálva voltam, de nem törődtem vele.
2 hónappal később ismertem meg ott az igazi szerelmet, a lelki társamat aki már 2 éve a férjem is:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!