Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú és lány barátság megmérgezi a szerelmet?
Szerintem te eleve nem bízol a barátodban.
Attól, hogy hogy szólitják egymást, nem kellene következtetéseket levonni.
Másrészt barátok alhatnak egy szobában úgy, hogy nem történik semmi.
Ha neked ezzel gondod van, akkor kár a fiúnak veled pazarolni az idejét.
Betegesen féltékeny vagy, és ezt nem sokáig fogja elviselni egyetlen ertelmes férfi sem.
e-ditta: Nyílván nem vagy a hűség mintaképe. És egyébként sem ismersz annyira,hogy ítélkezz felettem,mennyire vagyok féltékeny. Ha okot adnak rá,egyértelmű,hogy gyanakszom. Biztos fantasztikus és őszinte kapcsolatod lehet (ha már mások megítélésénél tartunk) Sajnálom a párodat,hogy ilyen érzéketlen emberrel van együtt.
2. válaszoló: Feltételezem kettesben akartak menni vagy legalábbis nem velem,mert mégcsak meg se lettem említve.Voltak olyan pikáns részletek,hogy a párom említette, sátorban még úgysem szexelt (nem nevezett meg senkit,így könnyen kimagyarázta,hogy ezzel rám célzott,bár...na mindegy). Ennek ellenére elhiszem neki,hogy akkor rádöbbent,hogy nem normális ez a viselkedés. Még egy próbálkozása volt, más lánnyal vagyis inkább kettővel, de 1 napnál tovább sosem tartott a dumcsi (azt mondja, ilyenkor mindig észhez tért,hogy ezt nem teheti velem.)
Szerintem a folytonos becézgetés, és a közös nyaralás az már sok. Még az sem jelentene gondot feltétlenül, hogy feljárt a csaj lakására, de az már végképp gyanús hogy nem mesélte el magától, mindig utólag kellett megtudnod a nagy részét.
Ez nem más mint titkolózás, és aki titkolózik, annak takargatni valója van! Így szerintem nyilvánvaló, hogy van köztük valami.
Amúgy nekem is van fiú barátom. A minap is találkoztam vele. Bár mi csak nyilvános helyen találkoztunk, sose voltunk egymásnál még. Talán idővel. Dumáltunk, nevettünk, stb...
A férjemnek ezzel nincs semmi baja. A találka végén még össze is futottak, mert a férjemmel együtt jöttünk haza. Amúgy is ismerik egymást látásból.
Amúgy neki is vannak lány barátai, de inkább baráti körben találkozunk velük, mert ott alap, hogy viszik a párjukat is. Így volt olyan hogy 7 pár gyűlt össze összesen egy ilyen találkán:D
De amiket fentebb leírtam, azok olyan dolgok amik gyanúsak, és túl sok!
Nekem sok lenne amit a párod csinál na.
Amennyiben barátságról van szó ténylegesen, nem szabadna megmérgeznie a szerelmet. De a párod esetében szerintem másról van szó.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!