Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? írjatok véleményt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? írjatok véleményt, tanácsokat

Figyelt kérdés

Már volt egyszer ez a kérdés de csak 2választ kaptam, többek véleményére lennék kíváncsi kort/nemet is írjatok köszi

Van egy 15 éves barátnőm,akivel 4hónapja együtt vagyunk,én rettentően szeretem,ő is szeret azt mondja,és mostanában jobban is látszik rajt,de nagyon kislányos a felfogása...és eléggé szeret berugni a hülye barátnőjével és volt olyan hogy totál részegvolt engem lese szart futkozott a bnői után akik lese szarták összeburult egyszer meg pasiknak kiabált meg minden...volt már hogy részegen smárolt egy másik gyerekkel amit hülye fejemmel megbocsájtottam neki.szakitott velem egyszer,majd végigbőgte az éjszakát és másnap felhivott h beszélni akar velem így elmentem és megkérdeztem mit akar elmondta h mit jelentek neki és h most döbent rá ,nagynehezen adtam neki egy utolsó esélyt megigérte hgy megváltozik,mostmár tényleg másabb,de újra kezdi azt csinálni hogy azt mondja "megbeszéltük a barátnőmmel és amit elterveztünk azt ugy is akarom"mindig ez a szlogenje"amit eltervezek az ugy is legyen és senki nem befolyásolja.."hiába mondom neki hogy ez sajnos nem így van az életben és erre rákéne már jönnie...ma megint rákerült a téma a piára,hogy egyszercsak aztmondta hopgy a bnőjével megbeszélte h berugnak mert hogy hiznak neki kemény házipálinkát...ez nemtetszett nekem és elmondtam hogy miért csinálja ezt hogy lese szarja a véleményemet,engemet,hanem csak a maga feje után akar menni,és megsértődött h mondtam h "neked erre van szügséged?" a válasza"jól akarom magam érezni és kész"és hiába mondom neki h ahoz nemkell inni főleg nem neki pálinkát...multkorokban is voltak viták,mert amikor mondtam hogy türje be a derekát mert felfázik emg 0fokokban ne üljön le a hideg padra vagy kőre mivel érdekel h mivan vele hogy mitcsinál ezért törődök vele..de neki nemtetszik és állandóan veszekszünk e miatt mert h "állandóan megmondom mit csináljon"pedig nem,csak jót akarok neki és hiába pofázom neki okosabbnak gondolja magát....aztán amikor felháborodott h "mindig meggátolom abba amit szeretne"holott sosem volt ilyen csak most a piálásba..felálltam mondtam akkor menjél fetrengj részegen aztán majd felébredsz a detox ban...ebböl elegem volt és elindultam ajtó fele erre elémállt mondtam menjen elöllem mondta h nem nemmegyek el elkezdett sirni modntam hagyjon békén mert ebböl elegem van hogy állandóan csak jót akarok neki mert tudom hogy amit tenne azt késöbb megbánná ezért gátolom meg...megbeszéltük aztmondta többet nem lesz ilyen de mondtamneki h elegemvan ebböl de mondta h soha többé nemlesz iylen.mondtam h utolsó veszekedésvolt legközelebbinél otthagyom mert őrülten szeretem de annyira éretlen a felfogása...:S és ha nemlennék mellette sajnos elzüllene...és most hogy gondolkoztam a dolgokon mostanában nem érzem iránta azt mint eddig emrt belefáradtam hogy ilyen ostoba hogy mindig énvagyok a szemébe a hülye...de nemtudom mit tegyek mert annyira már nemszeretem ugyérzem,de viszont nemakarám otthagyni,de nemtudom mit tegyek...mert tudom hogy késöbb is lesznek iylen viták és eböbl én nem kérek...ezalatt a 4hónap alatt sokminden keresztül mentünk és ezért fűz iránta annyi szeretet,de msotanság megfogyatkozott....még nem volt szex mert még nemakarná,én nem is vagyok erőszakos mert tényleg csak az ő érdekeit tartom szemem elött tulságosan is..ha szakítunk nembírom ki,mert annyira szeretem,és az hogy a továbbiakban elzüllene az a tudat nemhagyna nyugodni..

Kérlek segitsetek,mit tegyek?tanácsokat nagyon szívesen fogadnék!!!előre is köszönöm

17/f

2009. nov. 25. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha a csajt hagyod a francba. Kell neked egy részeges csaj? Leszar nagy ívben. Nem érdekli Te mit gondolsz. Találsz nála sokkal jobbat. Majd akkor fog rájönni mikor rég késő. Így szokott lenni. Én a helyedben nem adnék több esélyt egy ilyen csajnak.
2009. nov. 25. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Mivel a csaj láthatóan egy idióta, érdemes lenne otthagynod, főleg, hogy meg sem dughatod.
2009. nov. 25. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Hm, ez nem párkapcsolat, hanem egy erős apai kéz kéne neki, amit te próbálsz pótolni. De ez nem helyes. Egy párkapcsolat tiszteleten kell hogy alapuljon, de ez a lány még nagyon kislány, ahogy írtad is. Mellesleg azt hiszem hogy később is egy kis hisztis nő lesz (direkt nem írtam micsoda)

Ne legyél Máltai Szeretetszolgálat. hagyd ott. Azért vagy oda érte, mert azt hiszed hogy szüksége van rád, mert nélküled elzüllik. Lehet hogy így lesz, de ha igen, melletted is nagyon azon az úton van, úgyhogy teljesen felesleges vele maradnod. Vannak normális lányok, akiknek szintén szüksége lenne a szeretetedre és törődésedre, és akik ezt viszonoznák is feléd.

És nagyon örülök, hogy kezdesz kiszeretni belőle. Hál istennek nem vagy mártír típus akkor.

31/N

2009. nov. 25. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó volt hallani, hogy a barátomon kívül is vannak még figyelmes férfiak :)

Nekem tetszene, ha érezném, hogy vigyázol rám. Márpedig az, hogy mondod neki, hogy pl. ne üljön le a hideg padra stb. ez igencsak a törődés jele :)

Bár tény, nem kell mindig okoskodni, jó tanácsokat adni, (még ha tutira igazad is van), mert tényleg azt érezheti, hogy parancsolgatsz neki. Bár amiket felsoroltál én tényleg nem a parancsok közé sorolnám, hanem a figyelmesség közé. De hát mások vagyunk. Nem hiszem, hogy éretlen, csak még lázad. És ha vannak ilyen jó barátnői akkor nehéz is lesz leszoktatnod dolgokról.

Szerintem mindenképpen gondold végig, beszélj vele, hogy mit érzel most (azaz, hogy kisebb távolodás)és nézd meg mit reagál.

Én kapásból azt mondtam volna, hogy akkor ne "vesződj vele", de hát odaírtad a végén mennyire szereted. Így tényleg nehéz lehet.

Nem tudom.

Mindenesetre azon ne aggódj, hogy mi lesz, ha nem lesz aki figyelmeztesse dolgokra, mert ennek a lánynak gondolom vannak szülei is...

Ha ők nem szólnak neki, hogy ugyan ne igyál annyit, tűrd be a derekad az rég rossz...

De te ne légy a felügyelője! Ne felejtsd el te is még csak 17 éves vagy, gondolom nem akarsz ennyi évesen apukája lenni egy kamasznak...Nem rosszindulatból mondom, de így van...

Talán adj neki egy kis időt, és ha nem változik, akkor lépj tovább.

Biztos vagyok benne, hogy egy idő után sírva menne vissza Hozzád.

2009. nov. 25. 19:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszolóknak...hát sajnos az is baj,hogy a szülei nem úgy törődnek vele ahogy kéne,elengedik éjjelekre bulizni és akkor bármit csinál ugye a csaj mert mire hazamegy anyuciék alszanak,és sajnos magátol nem látja be a dolgokat,szülei meg főleg nemfordítanak rá ekkora figyelmet....
2009. nov. 25. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg nem jó...De én akkor is azon a véleményen maradok, hogy ne akarj az apukája lenni. Mert Neked nem ez a dolgod. Te a barátja vagy, nem az őrzője...
2009. nov. 25. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:

15 ÉVES!!! Kamasz. Ezt az időszakot minden ember átéli és ez természetes. Beszélgess vele sokat és néha engedd el had' menjen a saját feje után. Sok idő kell hozzá, de rájön ő is magától ki is az aki szereti. Ez nem mártírság!

Ilyen a beállítottságod.

Szereted? Viseld el!

Elhagyod nem fog elzülleni, szerintem évekkel később magad is meglepődsz, majd rajta milyen "rendes nő" lesz belőle. Türelem:D

2009. nov. 26. 02:41
 8/8 anonim ***** válasza:

:) 17 éves vagy, rendes.A szerelem nem betegség, hogy belehalsz (legalábbis nem 17 évesen), az idő mindent begyógyit. Előtted az élet, még számos kapcsolatod lesz, hidd el. Ne vesztegesd az idődet.

Mindent megtettél. Adtál neki egy esélyt, ő nem hogy élt volna vele, inkább kihasználta, mert azt gondolta, akkor máskor is adni fogsz. Ez igy fog menni.

A helyedben otthagynám, nem éri meg a vesződést és a szenvedést. Ha sikerül és elmúlik a szerelem, akkor majd visszagondolva azt fogod magadban mondani, hogy dejó hogy otthagytam..

2009. nov. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!