Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez az életem, mindörökké és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az életem, mindörökké és soha, itt és most. (? )

Figyelt kérdés

kezdtem az elejétől.

Kiskoromban, bölcsődés, óvodás koromban nem hittem volna, hogy 21 éves koromra ez lesz belőlem. Mikor bölcselkedés voltam, igazából arra az időszakra nem emlékszem, de az óvódás korszakomra teljesen visszaemlékszem, mert fényképmemóriám van. Kiscsoport, középső csoport, nagycsoport, már akkor éreztem, már akkor tudtam, de hazudnék ha azt mondanám, hogy tudtam, inkább csak sejtettem, hogy más, másabb vagyok mint a többi. Itthon pedig már tudtam óvodás fejjel, hogy nem olyan vagyok mint mások, különbözők, negatív vagy pozitív tulajdonsággal, akkoriban még nem tudtam,. csak azt tudtam,. hogy különbözök. Iskolás koromban pedig bebizonyosodott, hogy igazi különc vagyok, utolsó padban ülő mindig csendben hallgató visszahúzódó gátlásos gyerek voltam. 1-sótól egészem 4-ig, 5-ig nem is volt nagyon ezzel baj. Igaz anyám nagyon keményen dolgozott több műszakban, látástól vakilásig, egyszer kétszer beleverte a fejemet a falba, az utcán mindenki előtt megvert, boltba mindenki előtt kitépte a hajamat mert nem tetszett a tolltartó amit megszeretett volna venni nekem és ez miatt kialakult bennem 1 félelem az emberek, de legfőképp a nők iránt. Kialakult bennem a depresszió és 1 még nagyobb szociál fóbia. Annyira féltem az emberektől, annyira, de annyira, hogy nem mertem bemenni az iskolába, féltem az emberektől, nem mentem ki az utcára 12 évig. És megbolondultam. Pár hónapja járok pszichiáterhez. 2 éve nem aludtam, irt ki antidepresszánsokat, nyugtatókat, kedélyjavítókat, de sajnos nem hatottak, pedig minden bizadalmam ebben volt. Félek, nagyon félek, és sajnos, igaz nem tehetek róla, de nagyon csúnya vagyok, 12 évig nem ért hozzám soha senki, még orvos sem, mert orvoshoz sem jártam, mert féltem kimenni az utcára, de szeretnék 1 barátnőt, átölelni, érezni a teste melegét a haja puhaságát az illatát, aki ideges lehet rám, aki örül nekem fáj, nagyon fáj, hogy nincs nekem ez. Nagyon szükségem lenne 1 barátnőre. De csúnya vagyok, többen is mondták már, anyám is, rokonok és még mások is. Nem bírom már sokáig a magányt. Szükségem van valakire akit megölelhetek akit megérinthetek és aki megérint. Nem bírom, nem vagyok jól, nagyon nem. Eljutottam a képességeim, a tűrőképességem határára ahonnan már nincs tovább ahol már csak 2 lehetőség van a halál vagy a szenvedés, de ki akar szenvedni fájdalmak és folytonos sóvárgás között, én nem, senki sem, félek a napoktól, félek, szeretnék 1 barátnőt, szeretnék végre szeretni. Nem vagyok jól. Már kimerek menni az utcára és már eljutottam odáig úgyis minden mindegy alapon, hogy megismerkedjek 1 lánnyal, de sajnos az eddigi életvitelem megcsúfított és nem nagyon van olyan lány aki felfogna és összejönne velem. Pedig sosem bántanám, sosem lennék vele domináns, mindig szeretném, megbocsájtanék neki mindent, nem hoznám soha kellemetlen helyzetbe. De ez mind csak álom, fantáziakép marad, mert tudom, hogy a kinézetem miatt ez sosem fog összejönni. Félek a haláltól, nagyon, nagyon, nagyon félek, de tudom azt is, hogy előbb utóbb szembe kell nézzek vele, hogy elkerüljem ezt a kint ezt a sóvárgást, ezt a folytonos sóvárgást és ez az ami nehéz.

ennyi lennék.

ennyi.

1 kutya.

1 senki.

de lehetek minden, ha lenne 1 társam, 1 barátnőm, 1 életem.

köszönöm, hogy elolvastad.

2013. dec. 18. 23:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/108 anonim ***** válasza:
A fa52 felfogásod a hibád,nem a fejed...
2013. dec. 19. 00:10
 22/108 anonim ***** válasza:
Komolyan ilyen szöveggel akarsz barátnőt szerezni?
2013. dec. 19. 00:10
 23/108 anonim ***** válasza:
Te menthetetlenül hülye vagy...
2013. dec. 19. 00:11
 24/108 anonim ***** válasza:

Pedig senki sem fog megmenteni téged, mert egy párkapcsolat nem erről szól. Egyedül, magadnak kell legyőzni a szociális fóbiád, a nehézségeid, hogy megtanuld értékelni magad, mert addig esélyed sincs hogy ép kapcsolatod legyen egy lánnyal. Ha most össze jönnél valakivel, az valószínűleg olyasvalaki lenne, aki látja rajtad hogy jól kihasználhat, mert te bármire képes vagy csak hogy szeressenek. Ilyen lányt vonzanál be, ez biztos. Gondolj bele, azután hogy éreznéd magad...

Csak te húzhatod ki magad a gödörből.

2013. dec. 19. 00:12
 25/108 anonim ***** válasza:
Majd Pókember megment.
2013. dec. 19. 00:17
 26/108 A kérdező kommentje:

nem tudok mit csinálni, rengeteg dolgot nem írtam még le ami velem történt,. rengeteget, de nem is szeretném.

A lényeg, hogy már csak azt kell eldöntenem, hogy hogyan fogok meghalni, egyedül magányosan egy panelház tetejéről leugorva, vagy pedig a vonat alá ugorva.

Persze ha lenne 1 barátnőm, összejönne egy, akkor végre, végre, elkelesztetném az életemet élni, újjászületnek "képletesen" és élhetném a velem egykorú fiatalok életét.

Értetlenek vagytok, barátnőt szeretnék, aki megment, én már nem tudok segíteni magamon, amit még megtudok tenni az az, hogy nyitok és elfogadok bárkit, legyen bármilyen testi, lelki vagy szellemi hibája, nekem kell 1 társ akit szerethetek, még sosem szerettem soha senkit, még soha nem ért hozzám soha senki, van fogalmatok róla milyen érzés ez, tudjátok milyen.....ne akarjátok megtudni...nagyon nem jó...nagyon nem.

Személy szerint, szerintem a magány rosszabb mint a rák, rosszabb bármilyen más betegségnél a rákba legalább 1 idő után belehal az ember és eltűnik, megpihen, de a magány az csak emészt, sorvaszt és nem halsz meg, nem halsz bele, nem, a magány belülről emészt a szívedet, utána a lelkedet és végül a szellemedet is kikezdi és ha a szellemedet kikezdte jön a tested, ekkor már nem akarsz élni, ekkor már megakarsz halni, de ott van az életösztön ami életben tart "mi van ha ma találkozok azzal a lánnyal aki megment és akit szerethetek" ezért rosszabb a magány aráknál.

Én szívesebben lennék rákos, akkor legalább meghalnék, de sajnos nem vagyok az, pedig nagyon szeretnék az lenni, így csak szenvedek, fájdalom és sóvárgás közepette, ami rosszabb bármilyen másik fájdalmas betegségnél.

Ne akarjátok megtudni, hogy miken kellett keresztül menjek bezárva 1 szobába 12 éven keresztül, ne akarjátok, ne akarjátok.

2013. dec. 19. 00:20
 27/108 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nagyon sajnálom, hogy ez volt/van veled, de nekem sokkal rosszabb volt a gyerekkorom, a többiről nem is beszélve. A magány meg igaz elképesztő rossz, de mivel még nem voltál rákos ezért könnyű mondani rá, hogy kevésbé az. Pedig iszonyat megterhelő és sokkalta rosszabb, mint a magány... de annyi példát tudnék mondani, ami az én életemben ezerszer rosszabb, mint a magány. Megváltás lenne nekem az komolyan, de nem tudnám úgy se eléggé elmagyarázni, hogy megértsd, hiszen nem vagy a helyzetemben és nem élted át azokat, amiket én.
2013. dec. 19. 00:28
 28/108 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy az emberek csak úgy képesek teljesen megismerni és megérteni egymást ha átérzik az egymásban érzet fájdalmat és gyűlöletet, de mivel erre sajnos 100%-osan nincs lehetőség, így ez egy igen nehéz kivételezés lenne, főleg tökéletlen állat emberek módjára.

Habár ha egy embernek nem lehet gyereke és nem tudja tovább adni a génjeit a sejtjeit a vérét a nevét a kromoszómáit és úgy hal meg, hogy semmi sem marad utána az eléggé egy szerencsétlen dolog tud lenni.

De tudod mit, írd csak le, privátba, vagy ide, nekem teljesen mindegy, hadd halljam, had lássam.

2013. dec. 19. 00:34
 29/108 anonim ***** válasza:

Amúgy nem a magány öl meg hanem a depresszió, ami ebből a felfogásból ered. Ha ez megváltozna, nem "szenvednél".

De tudom, egyszerűbb leugrani a 10.-ről, hiszen én gyarló lélek hogy is érthetném meg ezeket a lelkeket.

Szerintem merítened kéne a válaszokból mert csak azok fognak megmenteni.

2013. dec. 19. 00:36
 30/108 A kérdező kommentje:

tudod mit.

Cseréljünk.

Menjünk vissza 12 évet az időben és legyél te bezárva egy szobába 12 évet teljesen egyedül.

Utána beszélj nekem a kitörésről és a válaszoknak merítéséből.

NA MIT SZÓLSZ....HMMM...hagyjuk....ne szólj bele olyanba amiről gőzöd sincs.

tudd meg milyen szánalmas porban heverő kutyának lenni, ismerd meg a sötétséget a magányt egy 10 négyzetméteres teljesen sötét szobát 12 éven keresztül, utána papolj.

2013. dec. 19. 00:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!