Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a sérelmezésem?
Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom pár hónapja. Nem egy városban lakunk,igy heti 3-4 alkalommal tudunk találkozni. Mindenkettönknek van Fb profilja,ahová minden nap belépünk. Amikor nem vagyunk együtt,nem tudunk találkozni,nekem igényem lenne arra,ha már úgyis belép automatikusan minden reggel,napjában többször is,hogy legalább annyit irjon rám,hogy jó reggelt,legyen szép napod! De nem teszi,mkinek irogat,posztolgat engem meg semmibe vesz úgy érzem. Szóba hoztam neki,ő azt mondta,hogy rátelepszem,lélegzetvételnyi ideje nincs tőlem,stb! Valóban igy lehet? Én kérek-kérnék,várok el sokat? Én úgy gondolom,ha szeretünk valakit,ez a minimum.Ő miatta ajánlottam fel az fb beszélgetést is,mert anyagilag nem engedheti meg magának az smst,hivást. Szerintetek sok vagyok? Vagy ez alap lenne? Nem huszonévesek vagyunk már,ez tény,de középkorúaknak is lehetnek igényei,nem?!2013. dec. 18. 08:25
21/25 anonim válasza:
Jól tetted, hogy szakítottál vele, a történetből kiderül, hogy nem sok jövője lett volna ennek a kapcsolatnak, nem voltál te neki annyira fontos.
Mi a férjemmel jó ideje élünk együtt, mégis, ha valamikor úgy adódik, hogy egy-két napot külön kell töltenünk, akkor naponta legalább egyszer vagy telefonon váltunk pár szót, vagy neten keresztül és nem érezzük soknak.
Az meg pláne nem fér bele szerintem egy komoly kapcsolatba, hogy másokkal randizgassunk.
22/25 A kérdező kommentje:
21. Köszi,igen én is így érzem! :) Egyébként kitörölt már régebben az ismerősei közül,hogy ne lássam,hogy mit csinál. Nem is óhajtott visszavenni,mert szerinte én egy problémás nő vagyok! :)) Háát,ilyen esetben,mást is annak venne,mert nem hiszem,hogy van olyan nő,aki ezt hosszútávon elviseli. Nem is a más alá irással,posztolgatással volt a gondom,hanem mindenre volt ideje,csak rám nem 2 percig,hogy köszönjön legalább! Mindegy,túl vagyok rajta és egy lecke volt számomra,amit megtanultam!
2013. dec. 18. 12:28
23/25 anonim válasza:
A "párod" idegeneket hív randizni, te meg azon borulsz ki, hogy nem ír neked? Te sem vagy szívbajos:D
24/25 anonim válasza:
Elnézést, az utolsok hsz- kat nem okvastam!
25/25 anonim válasza:
18-as vagyok.
Nem láttam, hogy előtte írtál. Na mindegy, nem is az a lényeg, hanem hogy sose hagyd magad. Ha titkolózik, rejteget dolgokat, leráz, hazudik, akkor nem szeret, mehet amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!