Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a sérelmezésem?
Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom pár hónapja. Nem egy városban lakunk,igy heti 3-4 alkalommal tudunk találkozni. Mindenkettönknek van Fb profilja,ahová minden nap belépünk. Amikor nem vagyunk együtt,nem tudunk találkozni,nekem igényem lenne arra,ha már úgyis belép automatikusan minden reggel,napjában többször is,hogy legalább annyit irjon rám,hogy jó reggelt,legyen szép napod! De nem teszi,mkinek irogat,posztolgat engem meg semmibe vesz úgy érzem. Szóba hoztam neki,ő azt mondta,hogy rátelepszem,lélegzetvételnyi ideje nincs tőlem,stb! Valóban igy lehet? Én kérek-kérnék,várok el sokat? Én úgy gondolom,ha szeretünk valakit,ez a minimum.Ő miatta ajánlottam fel az fb beszélgetést is,mert anyagilag nem engedheti meg magának az smst,hivást. Szerintetek sok vagyok? Vagy ez alap lenne? Nem huszonévesek vagyunk már,ez tény,de középkorúaknak is lehetnek igényei,nem?!
Hát középkorúként ennél jobban kéne ismerned a pasikat.
Azt Te is érzed, hogy bőven beleférne a napjába egy jó reggelt üzenet, de nem teszi. Gondolom azért nem, mert ő nem rajong úgy érted, mint Te őérte.
Ha valaki igazán szeret valakit, sose ejt ki olyat a száján, hogy túl sok vagy, hiszen a szerelemben nincs olyan hogy túl sok.
Szerintem üljetek le beszélni, és kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne. Ha azt mondja, hogy neki ez így nem jó akkor keress olyan férfit aki tényleg odáig van érted.
2013. dec. 18. 08:46
12/25 anonim válasza:
ő szokott amúgy utazni hozzád?
2013. dec. 18. 08:47
13/25 anonim válasza:
Nekem sem tetszene. Az én párom ne más nőknek akarjon önbizalmat adni.
Szerintem csajozik, csak most éppen te vagy az állandó pont.
2013. dec. 18. 08:48
14/25 A kérdező kommentje:
Beszéltünk. Neki erre nincs igénye azt mondta. Nem nagy távolságra vagyunk,van amikor én megyek,pedig neki ingyen van az utazás is! De itt jobb neki,mert pénztelenség hiányában itt megvan mindene. Úgy érzem igen,most nincs más,kényelemből van velem. Csajozik,flörtölget,randira is hívott mást,ezek a dolgok mind kiderültek,bár ő azt mondja,csak hülyitette a nőt!
2013. dec. 18. 08:54
15/25 anonim válasza:
Nem a nőt hülyíti, hanem téged!!
2013. dec. 18. 08:55
16/25 anonim válasza:
Téged hülyít! ... te meg hagyod, gratula!
2013. dec. 18. 08:55
17/25 A kérdező kommentje:
Jaja,hagytam,mert hinni akartam..még azok után is. Amúgy szakitottam vele pár napja,pontosan ezek a dolgok miatt! Csak kiváncsi voltam a véleményetekre,hogy valóban én kívántam túl sokat? Köszönöm és elfogadom azt is,aki azt írta,hogy igen,hiszen nem vagyunk egyformák! De valóban,ha igazán és nem érdekből "szeretünk",nem azért vagyunk valakivel,akkor nem mondunk olyanokat,amit ő is és egy jóreggelt űzenet nem lehet teher a másiknak! Mégegyszer köszi,jól döntöttem úgy érzem! :)
2013. dec. 18. 09:04
18/25 anonim válasza:
Középkorúként komolyan nem veszed észre, hogy hülyítve vagy? KOMOLYAN?
Én 23 évesen észre veszem ha a bolondját járatják velem.
Volt olyan pasim anno akinek én is túl sok voltam a heti egyszeri találkozással, és napi 20 perc netes beszélgetéssel.
Még tini voltam amúgy. Erre jó barátnő révén, akire panasz nem lehet az igényeihez igazodva csökkentettem a találkozásokat. Azon kaptam magam, hogy két hónap alatt 2-szer találkoztunk NYÁRON! Soha többé nem dőlök be ilyen baromságnak. Ha sok vagyok akkor inkább nem leszek, mert én pont annyit adok magamból amennyit akarok, és kb. ugyanennyit elvárok. Ha valakinek nem felel meg, mehet, nem tartom vissza. Szerencsére azonos igényű párom van már.
2013. dec. 18. 09:05
19/25 A kérdező kommentje:
18. De észrevettem,pontosan ezért léptem! Ilyen kapcsolatom amúgy még nem volt,akkor Te ez esetben tapasztaltabb vagy! :) Örülj neki! Innentől kezdve Én is óvatosabb leszek! :)Mindenkivel egy darabig lehet játszani,ezek szerint egy darabig Te is bedőltél és sok mki bedől,mert reménykedik,mert hinni,bizni akar,hogy ilyen .... /nem jellemezném/emberek nem léteznek! Rájötem,hogy igen! Ez van,tanultam az esetből Én is! Köszi mégegyszer! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!