Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te hűséges vagy a párodhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hűséges vagy a párodhoz?

Figyelt kérdés
Nemet,kort is írjatok légyszi.És azt is hogy feleség vagy férj vagy barát ill barátnőről van e szó.

2013. dec. 17. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Még csak barátom, de talán a jövőben férjem is lehet :)

Mellesleg, még soha nem csaltam meg senkit, holott én már voltam megcsalt fél. De nem tudnék elszámolni a saját lelkiismeretemmel, így azt hiszem, ez a tendencia a jövőre is megmarad. :)

2013. dec. 17. 21:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Na hát,meglepődtem hogy ennyi rendes ember van itt.De nyugodtan lehet őszintén írni,meg kérek mindenkit hogy emiatt ne pontozzanak le senkit sem.Én felfelé fogok mindenkit pontozni.
2013. dec. 17. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Mégis ki pontozta le azokat, akik azt állították, hogy hűségesek?
2013. dec. 17. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

igen, 23 l barátnő

a barátomnak viszont már volt botlása...

2013. dec. 17. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen az vagyok és voltam is mindig! Már a férjem!
2013. dec. 17. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod én csak akkor fordítom komolyra a kapcsolatot a sráccal ha szerelmes vagyok belé. Ilyet utoljára 8 éve kellett tennem. Azóta hűséges vagyok hozzá, mert minden mindenkinél jobban szeretem, minden porcikám csak őt kívànja. Még mindig erősebben kezd verni a szívem ha ràgondolok mikor nincs mellettem, soha nem lennék képes megcsalni. Hisz azzal fájdalmat okoznék neki. Lehet hogy csak egy szentimentális bolond vagyok, de én nem tudom felfogni hogyan tudják megcsalni egymást a párok, akik állítólag szereik egymást.

26 éves nő és feleség.

2013. dec. 17. 21:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, nálam minden (még a csók is) szerelem függő... ha nem szeretem a lányt, akkor el sem tudom képzelni. Szóval igen, hűséges vagyok és ha őis az marad, egy nap tuti elveszem! :)

20/f

2013. dec. 17. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!