Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a baj nálam? Talán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj nálam? Talán túl hűséges vagyok?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy 2002-ben megismertem egy lányt,diákszerelemként indult és 2008 ig voltunk együtt.Jegyesem volt,és a kapcsolatunk vége felé a sok munka meg a nem érünk rá egymásra elrontotta az egészet!Soha nem is csaltam meg tudomásom szerint ő sem!Nagyon szerettük egymást de a varázsnak végeszakadt!Ennek már sok éve, és azóta nem volt barátnőm,és egyszerüen nem is tudok becsajozni itt vagyok 29 és a mai napig amióta szakítottunk napi szinten gondolok rá,vagy nem telik el hét hogy ne gondolnék rá!Nagyon rossz ez így és mostanában egyre többet álmodok is róla!Egyzerüen nem tudom elfelejteni!Nem tudom kiverni a fejemből!Ha vezetek,ha dolgozom sokat gondolok rá!Mi történhetett velem?Hozzáteszem tutira jó volt minden téren!Konyhától az ágyig!Ja még annyit hogy nekem első szerelmem volt!De több volt annál!Nem is találkoztunk azóta mert távolabb lakik!
2013. szept. 11. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot, hátha Ő is így érez.
2013. szept. 11. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát nem ér meg, hogy felkeresd? Legalább... talán végre eloszlana a mámoros köd, és végre a valóságban élnél.
2013. szept. 11. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért is szakítottatok??
2013. szept. 11. 20:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!Igazàból màr kerestem,de nem akar nagyon kapcsolatba lèpni velem!Nemtudom mi tévő legyek!Valami miatt nemtudod vagy nem akarok màsik csajt!Nem is nagyon vàgyok màsikra!Ő kell!!
2013. szept. 12. 07:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért szakitottunk mert én màsik munkahelyre mentem,meg az melett napi volt hogy 12-16 óràt dolgoztam,autókat javitottam!A végére sok volt a veszekedés,meg féltékenykedett de sokat!Semmi oka nem volt rà!Meg ő is sokat dolgozott nem tudtunk talizni!Mikor én értem rà,ő dolgozott ès forditva!!
2013. szept. 12. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!