Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer találkozni velem? Talán saját magába nem bízik?
Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit és egy ideig nagyon jól éreztük magunkat. Aztán egyik pillanatról a másikra közölte hogy neki ez nem megy,mert még nem tette túl magát a feleségével való szakításon.Megbeszéltük hogy barátok maradunk.Azóta is beszélgetünk,de amikor szóba került hogy találkozunk akkor az volt a kifogás hogy azért nem találkozik velem,mert úgyis szex lenne a vége.2013. szept. 6. 19:27
1/8 anonim válasza:
Akkor ha ezt mondta, akkor nő létedre te miért erőszakoskodsz? miért nem hagyod békén?
2/8 anonim válasza:
Vedd észre, hogy nem kellesz a pasinak-és ennyi.
3/8 A kérdező kommentje:
Ő hozta fel hogy találkozzunk!
2013. szept. 6. 19:31
4/8 anonim válasza:
*zért nem találkozik velem,mert úgyis szex lenne a vége.
Ezt pedig azért mondja neked, hogy legalább a nőiességed megmaradjon. Ha fizikailag kivánna már rég meglennél neki.
Udvarias emberke lehet..
5/8 anonim válasza:
3 Találkoztatok? nem. Akkor, mi a kérdés?
Udvarias a faszi és nem akar megalázni téged. Mondjuk ennél jobban mint ahogy erölködsz már nem is lehet...
Aki nem ért a szónól..
6/8 A kérdező kommentje:
Voltunk már együtt. Nem erőszakoskodtam. Amikor visszalépett közöltem vele hogy rendben. De látom félreértettétek. Azért köszi az elítélő válaszokat.
2013. szept. 6. 19:39
7/8 anonim válasza:
Ha voltatok már együtt,akkor mégsem volt olyan jó neki.Vagy többre nem kellenél neki.
8/8 anonim válasza:
Nem értelek téged. Miért nincs tartásod? Nő vagy, úgy is kéne viselkedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!