Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultimátumot adtam a páromnak. Jó ötlet?
Január 30-ig le kell szoknia a cigiről, különben szakítok vele. Mondtam neki hogy vagy én, vagy a bagó, belement, kezet ráztunk, megcsókolt :$
Mondtam neki hogyha nem teszi le, azt úgy veszem mintha nem szeretne. Teljesen komolyan gondoltam a dolgot.
16/L 18/F
Mert NEM akar leszokni. Akkor ezt tiszteletben kellene tartani. Az ő döntése.
Ha te nem akarsz egy dohányzó pasival járni, akkor szakítasz. De nincs jogod beleszólni, hogy ő hogy cs*szi el az életét. Még akkor sincs jogod, ha jót akarsz. Jelezheted, hogy mit szeretnél, de zsarolni nem zsarolhatod.
Idefigyelj kérdező.
Kezdesz nagyon önfejű lökött tyúk lenni...
Amikor X hozzászóló egyöntetűen mondja, hogy ez gonosz dolog volt, akkor miért nem fogadod el?
Azért tetted fel a kérdést, hogy 16 éves fejjel itt okoskodj olyanoknak akik 3x olyan idősek mint te, és az egyöntetű véleményüket kérdőjelezd meg, vagy felfogod végre, hogy ez gonosz dolog volt, és legalább a korodohoz méltó érettséget felmutatva elfogadod?
Ne raboljuk egymás idejét.
Ha ilyen manipulativ kis gonosz nőszemély akarsz lenni, akkor tedd, ha pedig nem akkor fogadd meg amit mondtunk, és majd megérted egyszer!
Egyrészt, így ismerted meg, hát fogadd el. Kérheted, hogy szokjon le, illetve ha ő maga is szeretné letenni, akkor támogathatod, de ultimátumot adni ilyen ügyben nagy butaság.
Másrészt, nem számít, hogy te mi mindent tettél neki.. Kérte, hogy ne fesd be a hajad, szép dolog, hogy te ezt teljesítetted, de a te döntésed volt! Te vállaltad, hogy nem fested a hajadat, hát akkor később ne hántorgasd fel neki, hogy mi mindent tettél érte.
A gyógyszer ugyanez. Ha nem akarsz gyógyszert szedni, hát ne tedd. Hormonokat tartalmaz, a barátod megérti, ha nem szeretnéd szedni. Bőven van még más védekezési módszer.
Egy párkapcsolat komrpomisszumokkal jár.
A párom megkérdezte, hogy nem íratok-e fel magamnak gyógyszert, és megtettem, mert igazából én sem szeretem a gumit, és a gyógyszer a legbiztonságosabb amellett.
Nem szereti ha hosszú a körmöm, illetve festem a hajam és úgy döntöttem, hogy nekem ennyi belefér. Nem leszek ettől se több, se kevesebb, neki a kedvére teszek, én sem bánom, hát tejesítettem a kérését. Eszemben sincs ezt később felhántorgatni.
Néha ha olyan alkalom van, akkor kifestem a körmöm, ezzel semmi gondja, nem zavarja, és olyankor én is kiélem magam ebben.
Rövidre vágattam a hajam, igaz jobb szereti a hosszú hajam, de elmondtam neki, hogy most így érzem magam jól, aztán amjd úgyis megunom és megnövesztem. Nem szól bele.
Ha valami nem tetszik neki, akkor szól, de végsősoron enyém a döntés. És ha döntök valahogy, akkor azt teljes mértékig elfogadom és később nem hozom fel.
Fel kell még nőjj a kapcsolatokhoz. Nagyon éretlen vagy.
"És ha valaki alkoholista? Neki sem adhatok ultimátumot?"
Nem. Ugyanis az alkoholizmus már inkább "betegség". Mondhatod, hogy menjen el szakemberhez, kezeltesse magát, de...
Megint itt a kérdés, hogy:
1. Alkoholista volt már akkor is, amikor összejöttetek? Elfogadtad? Úgy nem szabad összejönni senkivel, hogy "majd megváltozik", mert nem fog!
2. Közben lett alkoholista? Akkor az elég gáz, mert vélhetően lelki problémái vannak, amit nem vettél észre, mikor összejöttetek, vagy még rá is tettél egy lapáttal.
Semmi nem fekete, vagy fehér, a problémák nagyon összetettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!