Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ultimátumot adtam a páromnak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultimátumot adtam a páromnak. Jó ötlet?

Figyelt kérdés

Január 30-ig le kell szoknia a cigiről, különben szakítok vele. Mondtam neki hogy vagy én, vagy a bagó, belement, kezet ráztunk, megcsókolt :$

Mondtam neki hogyha nem teszi le, azt úgy veszem mintha nem szeretne. Teljesen komolyan gondoltam a dolgot.

16/L 18/F

2013. dec. 16. 20:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Tényleg nem érted? Tudjuk, hogy jót akarsz, de a módszer nem az. Ahogy mondani szokták "a pokolba vezető út is jóindulattal van kikövezve"

És még csak nem is érted miért rossz a párodnak ultimátumokat adni, bűntudatot kelteni, és érzelmi zsarolással elérni valamit.

Ezért mondom, hogy ezekből lesznek a manipulativ nők.

De minimum súlyos éretlenség! Annyira, hogy nem kell neked még barát (párkapcsolat) pár évig

2013. dec. 16. 21:17
 22/36 A kérdező kommentje:

Próbáltam segíteni neki, hogy csak akaraterő kérdése, de tudja tenni, stb. Ez ment egy hónapig, győzködtem, segítettem, jött az "ez lesz az utsó doboz cigim" szöveg párszor... Rájöttem hogy ez nem fog beválni...

2013. dec. 16. 21:18
 23/36 anonim ***** válasza:

De ez TE akarod, nem ő. Nem tartod tiszteletben a saját döntését, véleményét, preferenciáit. Át akarod formálni a saját elképzeléseid szerint.

El lehet érni bármit: kéréssel, támogatással.

Amit viszont zsarolással érsz el, az olyan is...

Én tuti nemet mondtam volna neked, ismerve magam.

Hidd el, ha valakit szeretsz, akkor elfogadod olyannak, amilyen, és akkor olyanná válik, amilyenné szeretnéd.

2013. dec. 16. 21:19
 24/36 anonim ***** válasza:
Fogd már fel, hogy nem jó az, hogy zsarolod érzelmileg, ultimátumot adsz. Kit győzködsz, hogy ez így jó? Minket, vagy magadat?
2013. dec. 16. 21:20
 25/36 A kérdező kommentje:
Ő is saját kénye-kedve szerint formált. Csak mondta hogy "Drágám, szeretném ha nem festenéd többet vörösre a hajad, hagyd természetesen!" Nem festettem többé, és imádja a barna hajam. Egyetlen qrva szavába került!!!! Miért olyan nehéz leszokni arról a nyamvadt cigiről???? 2 évig FOLYAMATOSAN cigiztem. Egy nap kijelentettem, hogy "én többet nem gyújtok rá..." Azóta cigi nem került a közelembe.
2013. dec. 16. 21:21
 26/36 anonim ***** válasza:

Feltettél egy kérdést... magad is bizonytalan vagy abban, hogy jó módszert választottál-e. Ha biztos lennél, nem lenne a kérdés.

Válaszoltunk, ki-ki vérmérséklete szerint. Én sok-sok éve dohányzóként hasonló helyzetben vagyok, és jeleztem, hogy én utálnám azt, aki így megzsarol. Sőt, ha ettől tenné függővé a kapcsolatunkat, valószínűleg ÉN szakítanék.

2013. dec. 16. 21:23
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Napi ajánlatunk:

A.

- Felhívod.

- megmondod neki, hogy ne haragudjon, aggódsz érte, de rossz módszert választottál

- nem próbálod átformálni, hanem elfogadod olyannak amilyen.

Gratulálunk, ön nyert egy boldog párkapcsolatot, és bizonyította érettségét.

B. variáció

- Felhívod

- szakítasz vele, úgy okozol neki kevesebb kellemetlenséget hosszú távon

- Pár évet vársz amíg beérsz.

Kár, hogy azt hiszik sokan ez a lelki terror (mert a zsarolás, és bűntudat keltés lelki bántalmazás ha hiszed ha nem) megoldás

28/36 anonim ***** válasza:

Azért egy hajfestés nem ugyanaz, mint dohányozni. És miért is fested a hajad 15 évesen?

2 évig dohányoztál???? Hány évesen kezdted? Én 25 leszek, és egyszer gyújtottam rá, 17 évesen, elég is volt.

29/36 anonim ***** válasza:

De ez TE vagy. A TE döntésed volt.

Az is a te döntésed volt, hogy a párod kedvéért nem fested a hajad. Ő mondott olyat, hogy ha vörösre fested a hajad, akkor elhagy? Gondolom, nem...

2013. dec. 16. 21:24
 30/36 A kérdező kommentje:

Szépen kért, hogy ne fessem, mert neki úgy jobban tetszenék.

Szépen kértem, hogy próbáljon meg leszokni (amire SEMMI hajlandóságot nem mutatott), de nem lett belőle semmi, hiába kedveskedtem, támogattam...

2013. dec. 16. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!