Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ultimátumot adtam a páromnak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultimátumot adtam a páromnak. Jó ötlet?

Figyelt kérdés

Január 30-ig le kell szoknia a cigiről, különben szakítok vele. Mondtam neki hogy vagy én, vagy a bagó, belement, kezet ráztunk, megcsókolt :$

Mondtam neki hogyha nem teszi le, azt úgy veszem mintha nem szeretne. Teljesen komolyan gondoltam a dolgot.

16/L 18/F

2013. dec. 16. 20:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Érzelmi zsarolás,ultimátumok... Önmagában elég ok, hogy szakítson veled.

Ez nagyon nagyon rossz ötlet volt.

Ebből lesznek a manipulatív nők, akik azt hiszik ezzel a módszerrel egy életet végig lehet ügyeskedni :(

2013. dec. 16. 21:04
 12/36 A kérdező kommentje:

1. igen tudtam hogy cigizik, én is cigiztem, de miatta elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és abbahagytam.

2. Szeretem, és szeretném ha egészségesebb lenne.

3. NEM fogok neki még időt adni.

4. tényleg bűn az hogy jót akarok neki?

5. Nem fogom papucsnak tartani.

6.Nem akarok szakítani vele, de ha nem szokik le, elhagyom. Tényleg szeretem őt, és azt szeretném ha még sok-sok ideig együtt lennénk, és még sok évfordulót ülhetnénk meg együtt.

2013. dec. 16. 21:06
 13/36 anonim ***** válasza:

Agyilag függője a bagónak. Hát igen, amíg ő abban lát valami megoldást, szerethet téged, de a bagót is! Nem tudom mennyire lesz haszna az ultimátumnak, majd meglátod. De ha nem teszi le és megígéri neked aztán vagy 3-szor is, biztos lehetsz benne, hogy nem szokik le. Tehát vagy megszokod, hogy dohányos a kedvesed, vagy keresel egy káros szenvedélyektől mentes egyént.

Megjegyzés: ha valóban leakar szokni - maga miatt elsősorban, lefogja tenni! Ha valaki miatt szokik le és azzal a valakivel összeveszik valamikor, akkor megint rászokik majd.

2013. dec. 16. 21:06
 14/36 anonim ***** válasza:

Nos nem érted.

tényleg jobb ha elválnak útjaitok, az ő érdekében is. (zsarolás egy kapcsolatban a "halálos bűnök" egyike ;) )

2013. dec. 16. 21:07
 15/36 A kérdező kommentje:

Már megkértem, hogy szokjon le, mondtam hogy én sem cigizek, bűzlik a cigitől, nincs gusztusom megcsókolni a páromat! De nem hagyta abba, először a szép módszerrel próbáltam, majd a nehezebbel. Remélem beválik... Szeretem őt :(

2013. dec. 16. 21:09
 16/36 anonim ***** válasza:
Ha ilyen módon zsarolna a párom akkor azért hagynám el.
2013. dec. 16. 21:12
 17/36 anonim ***** válasza:
Ennek nincsen jövője így
2013. dec. 16. 21:13
 18/36 A kérdező kommentje:
De ez miért baj??? Ha engem ilyen lehetőségek elé állítana, soha többé cigi közelébe se mennék, és boldog lennék, hogy sikerült leszoktatnia a káros szenvedélyemről. Örülnék, hogy segített, és határozottan kijelentette, hogy ez a helyzet babám!
2013. dec. 16. 21:15
 19/36 anonim ***** válasza:

"én sem cigizek, bűzlik a cigitől, nincs gusztusom megcsókolni a páromat! De nem hagyta abba, először a szép módszerrel próbáltam, majd a nehezebbel. "

Ez a szép módszer? Szerintem ez sem az...

Nekem sokkal többet ér, ha valaki hisz bennem, támogat, biztat, mint az, hogy cseszeget. Cseszegetéssel, zsarolással még senki nem szoktatott le. Támogatással, bizalommal viszont igen.

2013. dec. 16. 21:16
 20/36 A kérdező kommentje:
Én SZERETEM ŐT és vele akarok lenni!!! Nem tudnám elképzelni hogy máshoz bújjak éjszakánként, hogy mást csókoljak meg! Nekem ő kell, még nagyon-nagyon sokáig, egészségesen!
2013. dec. 16. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!