Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat ebből még valami komolyabb vagy ez nem jó ötlet?
Egy kedves (számomra kicsit több mint kedves) lány barátnőmnek nemrég véget ért a kapcsolata. Most elég sokat dumálgattunk próbáltam vigasztalni és úgy érzem megnyílt felém, most kellene megragadnom az alkalmat, hogy komolyabb irányba tereljem a dolgokat.
Viszont félek kezdeményezni mert attól tartok csak egy ugródeszka lennék a felejtés meg az új kapcsolat között, mert még friss a dolog, de félek ha most nem lépek, majd talál valaki mást és én csak a jó barát státuszban ragadok meg örökre.
Mióta szakítottak mindig beszélünk, napi szinten akár éjszakába nyúlóan is, de nem a pasiról, jól elbeszélgetünk, de sajnos hiába írok neki (poénos, kétértelmű célzásokat) a végén mindig az vág vissza, hogy ugye ő is viccesen veszi ezeket. De nem tudom, hogy ha nyíltan nyitnék felé fogadná e. Kb. 1 hete szakítottak.
A lány 17.
Én 19.
Szerinted/Szerintetek mit kellene tennem?
Az igen pajtás, dúrva az a 4 év.. hát azt tudom én is tanácsolni, hogy bókolgass neki, de csak finoman...
Aztán egyszer megemlítheted neki h találkozzatok.
DE! ott fel se hozd ezt a témát, h "ti ketten" hanem csak beszélgessetek stb...
És majd utánna, viszi magát a dolog, csak ügyelj arra, hogy ne csússzon ki a kezedből a kormány! :) Tudom, nehéz meg nyomasztó.. de ezek a nők.... ilyenek. :)
Sok sikert! 20/F
1, eléggé úgy tűnik, h friendzone-ban vagy
2, ne akarj a szakítófaszija lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!