Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az én hibám, vagy az övé?
Üdv mindenkinek!
1,5 éve vagyok a párommal és egy olyan problémám lenne hogy régen voltak olyan dolgai amin én nem tudom magam túl tenni és mindig ezek járnak a fejembe.meg eggyeztünk hogy nem beszél ezzel a bizonyos emberrel és mégis beszélt.ez még úgy magába nem lett volna nagy gond de olyanok voltak hogy "a haverom azt üzeni hogy partyba vágunk " erre annyi volt a válasz hogy jolvan.a másik eset "félre teszem neked a spermámat a hütőbe hogy megidd" most szépen fejeztem ki.erre is annyi volt hogy oké.3 dolog.ilyeneket irkált a gyerek hogy cs*cska vagyok és bal*asz erre a párom nem védett meg,ennyi volt a válasza ":-D:-D" aki ismer az tudja hogy nem igaz,és hogy a családomért a barátokért és a páromért bárhol bármikor csorgatnám a vérem.4 eset.volt régen 1 ember akibe szerelmes volt a mai napig nem tudom hogy mit irkált vele mert ki törölte és a fotóit is nézegette.+egy régi ismerősének panaszkodott hogy mennyire hiányoznak neki.ezekre magamtól jöttem rá szerintem a mai napig nem tudnék semmit.ezek 8 hónappal ez előtt voltak és még mindig szétszednek.azóta sem tudok benne meg bízni.állitólag azóta nem csinált semmit legalábbis nem tudok róla és ezt állítja.szerintetek mit tegyek?elnézést a nyers fogalmazásért de elég ideges leszek ha erről írok,és a helyes írási hibákért is de jelenleg nincs számitógépem szóval telefonról követek mindent.előre is köszönöm a válaszokat!!
Most őszintén, minek vagy vele? Ez a csaj nem szeret téged, ez teljesen egyértelmű. Egyikőtök sem 100-as az tuti.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!