Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit írjak neki, amikor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki, amikor nem lehetek őszinte?

Figyelt kérdés

kint dolgozik, az isten háta mögött, se tv, se internet, szabályosan levelezünk-postai úton. de úgy felerősödtek az érzelmei (gondolom a körülmények miatt, mint aki háborúban van) hogy én vagyok most élete álma, a mindene, meg stb

viszont egy nagy sz*r az egész kaspcsolat. eleve úgy ment ki, hogy előtte aljas, szemét volt velem, a szakítás alatt álltunk.

nos ezeket ugye nem levélben, meg amíg távol van, kellene firtatni, tehát ezeket hanyagolnám. ő meg ömleng, lassan majd meg halna értem éppen...

mit írjak én erre? mert valamit csak kell, mert ha hazajön nem akarom, hogy én legyek a bunkó, aki nem is írt és ő az isten, aki kitette a lelkét is..

2013. dec. 15. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem értem. Attól, hogy távol van, miért ne mondhatnád meg neki őszintén a dolgokat? Majd azzal várod, ha hazajön, hogy ja bocs, nekem szar volt, szóval szakítsunk? Akkor nem leszel bunkó? Én a helyedben leírnám neki őszintén, mik voltak a problémáim a kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy még lennél vele, hagyd nyitva a dolgot, és akkor legalább előnyére válik ez az elszigeteltség, és hátha megváltozik.
2013. dec. 15. 19:02
 2/7 A kérdező kommentje:

mert nem akarom tönkretenni kint, amíg ennyire tragikusan él meg mindent, még lehet ki is nyírná magát. a másik, hogy személyesen kell egy kapcsolatot megbeszélni nem sms-ben, meg levélben, meg a facen...

ő sem ír arról, hogy mik voltak, hanem most mit érez.

2013. dec. 15. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:
ha hazajön nem adok neki 2 napot és visszaváltozik szemétbe. szóval nem kell nekem ezzel kezdeni, hogy jaj bocs.
2013. dec. 15. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Aki szemétkedik veled, az nem szerethet annyira, hogy meghaljon nélküled. Valószínűleg csak manipulál.
2013. dec. 15. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:
hu ez nagy. erre nem is gondoltam. várjam itthon csendesen ülve. ugye ugye. akkor hozza a szokásos formáját. akkor most hozzak én is egy ilyet? csak nekem speciel nehéz olyat leírnom, hogy pl szeretlek - tekintve, hogy aki átvert, szemét volt velem, annak ilyet írni, magamat járatnám le vele.
2013. dec. 15. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha másképp nem lehet, nyugodtan szakíthatsz levélben.
2013. dec. 15. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
még szakítás előtt el kell intéznem vele ezt azt.szóval levélben nem fogok szakítani, meg itthon sem. csak ha végeztem vele.
2013. dec. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!