Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki, amikor nem lehetek őszinte?
kint dolgozik, az isten háta mögött, se tv, se internet, szabályosan levelezünk-postai úton. de úgy felerősödtek az érzelmei (gondolom a körülmények miatt, mint aki háborúban van) hogy én vagyok most élete álma, a mindene, meg stb
viszont egy nagy sz*r az egész kaspcsolat. eleve úgy ment ki, hogy előtte aljas, szemét volt velem, a szakítás alatt álltunk.
nos ezeket ugye nem levélben, meg amíg távol van, kellene firtatni, tehát ezeket hanyagolnám. ő meg ömleng, lassan majd meg halna értem éppen...
mit írjak én erre? mert valamit csak kell, mert ha hazajön nem akarom, hogy én legyek a bunkó, aki nem is írt és ő az isten, aki kitette a lelkét is..
mert nem akarom tönkretenni kint, amíg ennyire tragikusan él meg mindent, még lehet ki is nyírná magát. a másik, hogy személyesen kell egy kapcsolatot megbeszélni nem sms-ben, meg levélben, meg a facen...
ő sem ír arról, hogy mik voltak, hanem most mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!