Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért mondjátok mindig azt, hogy a becsületes, őszinte fiúk jönnek be, még ha nem is így van? 2. rész

Figyelt kérdés

1. rész: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

És nem gondoltok arra, hogy ez hogy esik a becsületes, rendes fiúknak? Mármint az, hogy a "laza" fiúkon kiélitek magatokat, utána meg kerestek egy őszinte (nektek unalmas) srácot megállapodtok mellette és/vagy eltartatjátok magatokat, mert tudjátok, hogy ő nem fog lelépni, és amilyen barom meg is teremti nektek az anyagi biztonságot.

Ezért van az, hogy én az 1000-ből keresem azt az 1 lányt, aki nem tucatlány, de amilyen "szerencsés" vagyok biztos foglalt :(

2009. nov. 24. 17:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

Szia, igen általánosítottam, mint te.

Én csak egy példát mondtam egy rendes srácra.

Nekem a rendesek jönnek be, csak egy baj van.

--nem tetszem nekik

--gátlásosak, nem kezdeményeznek

--vagy nem vonzódom

Ezek a variációk. Sokszor olyan is volt, hogy nagyon jól jártam volna a sráccal (kétszer is volt ilyen), agyszerű, megbízható társ lett volna belőle, csak éppen nem vonzódtam hozzá szexuálisan, és nem akartam hülyíteni.

A rendes pasik nem unalmasak!!!!!

Én egyszer jártam rövid ideig egy bunk*val de jóképűvel, de olyan unalmas volt hogy csak na!!!!!

Ebből is mondom, hogy engem momentán a rendes, intelligens és kedves fiúk vonzzanak. Sok visszahúzódó ilyen fiú van. Sajnos én sem vagyok rámenős, és ilyenkor annyiban maradnak a dolgok....

Persze én eddig azt hittem, hogy csinos vagyok, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem.

Ugyanis a társkeresőkön, ha egy kicsit is helyes pasas ír, és mutatok neki képet, nem foglalkozik velem.

Vagy annyira válogatnak, hogy csuda nem tudom. Na persze eddig akik akartak ismerkedni, mind csúnyák voltak.

Szerintem te rettegsz, hogy téged egy lány érdekből fog szeretni. Ne ezen agyalj, mert tényleg bevonzod őket.

Keress olyan lányt, akinek te vagy az igazi, és nem tart unalmasnak. Nem könnyű, de sajnos nekem sincs nő létemre jobb dolgom.

2009. nov. 24. 19:04
 12/30 A kérdező kommentje:
rátapintottál a lényegre: tényleg félek, hogy csak érdekből fognak "szeretni" + félénk vagyok és nagyon válogatós (veled ellentétben inkább a belső, lelki téren)...
2009. nov. 24. 19:12
 13/30 A kérdező kommentje:
ráadásul akármennyire lehet normális egy lány, de ha megtudnám róla, hogy járt egy paraszttal hagynám a fenébe azt a kapcsolatot. mert ez valamilyen szinten a lányt is minősíti a szememben
2009. nov. 24. 19:14
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem az elsőre jött egy ilyen igaz, gyorsan vége lett. Sajnos az ilyen szemét pasik pont a normális lányokra hajtanak.

Én még soha nem találkoztam olyan szemét pasival, aki nem a legnormálisabb nővel kezdett volna.

Ha valószínűleg lesz egy igazi kapcsolatom, ezt nem említem. Egyrészt, mert említésre sem méltó másfél hónap volt, másrészt nem akarok neki kellemetlenséget.

Neked tényleg nagyon érzékeny a lelked. Nekem nagyon fontos a belső, csak kell egy kis plussz, hogy valami megfogjon benne. Nekem nem kell macsó pasi, sőt, soha sem buktam rájuk. A bulizós pasikat is utálom.

Sajnos ezek a pasiknak (sokan vannak, a pasik 70%.a) sok normális nő beleesik a kelepcéjükbe.

Egy kihasználós pasi nem fog egy szintén kihasználós érdeknőt keresni, mert neki abból nincs haszna.

Akkor te egy makulátlan szűz lányt keresel?

2009. nov. 24. 19:29
 15/30 A kérdező kommentje:

olyat akibe van tartás.

pl. minek húztál ki másfél hónapot egy paraszt mellett?

az pedig eléggé gerinctelen dolog lenne ha őszintén beszélgettek a leendő pároddal és nem vallod be neki. Mit szólnál ha ő hazudna pl. abban hogy nem bulizós és nőcsábász és kiderült hogy az volt, de még mekkora... jól esne?

2009. nov. 24. 19:32
 16/30 A kérdező kommentje:

amúgy viccen kívül már elgondolkoztam rajta, hogy senkit se fogok keresni. legalább nem kell senkiben csalódnom, meg félnem, hogy most palimadárnak néz-e vagy sem.

és lehet hogy ehhez tartom magam, legalább senki sem röhög a markába, hogy mekkora egy pancser vagyok!

2009. nov. 24. 19:36
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen mindenki ezt mondta nekem, amit most te. Végülis az elején még játszotta magát, úgyhogy miután kiismertem, azután dobtam. Én örülök, hogy így simán szakítottam.

Nem vagy pancser. Nekem is vannak ilyen gondolataim, hogy jobb inkább egyedül, mert akkor az ember ne csalódik. Sőt, végülis azóta sem volt senkim. Ez több mint 2 éve volt.

Nem tudom, hogy ezt érdemes-e megemlíteni.

Amúgy meg a hasonlatod nem jó, mert én nem voltam pasicsábász soha, és nem is leszek. És az, hogy egy pasinak kurafi múltja volt, nagyon gyorsan kiderül. Én nagyon erkölcsös és becsületes ember vagyok. Ne romlottam be és nem lettem ledér sem.

Azóta sem volt kapcsolatom és nem jártam senkivel.

Különben és is tartok attól, hogy ne használjanak ki. Bár eddig sem tudtak (mert nem hagytam) de ez csak tőlem függött.

Legyél erős és ismerd meg jól az embert, akit magadhoz engedsz. Ha még hónapokba, évekbe teli is a megismerés, megéri.

Tartás az bennem is van. Bár tényleg sok fiatalban nincs. Sajnos a fiúk/lányok elqrvultak.

2009. nov. 24. 20:43
 18/30 A kérdező kommentje:

azért egy lánynak könnyebb megakadályoznia, hogy kihasználják (pl. 1 év múlva adja oda magát testileg), de egy férfi hogyan akadályozza ezt meg? Szerintem nincs rá mód.

honnan tudod, hogy nem vagyok pancser? hisz' nem is ismersz!

meg kéne változnom teljesen és nekem is szemétládának kéne lennem, ki tudja.

2009. nov. 24. 21:29
 19/30 A kérdező kommentje:

amúgy a kérdésemre nem válaszoltál:

Mit szólnál ha ő hazudna pl. abban hogy nem bulizós és nőcsábász és kiderült hogy az volt, de még mekkora... jól esne?

2009. nov. 24. 21:32
 20/30 anonim ***** válasza:
Azzal nagyon nem értek egyet,hogy ha egy nő beleakad egy olyan pasiba,aki kihasználja őt,és mondjuk bunkó,vagy kurafi,akkor az a nőt minősíti...Miért,akkor ez azt jelenti,hogy automatikusan a nő is ugyan olyan,mint a pasi,akivel x ideig jár/járt????Akkor ha te egy feslett erkölcsű nőt fogsz ki,aki kedvesnek és hűségesnek mutatja magát kezdetben,akkor te is egy kurafi vagy,csak azért,mert vele próbálta meg?Hmm?Érdekes gondolkodás...
2009. nov. 24. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!