Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire "becsületes", hogy nem bámulok meg más férfiakat az utcán?
Az egyik kérdés ihletett.
Úgy látszik kivételnek számítok, de ha párom van, eszembe sem jut más pasikat "úgy" megnézni. Ez nem valami elfojtott dolog, egyszerűen csak a barátom jár az eszemben, nem érdekelnek más férfiak.
Más is van ezzel így vagy rendszeresen megjegyzitek magatokban, hogy "hú de jó ez a pasi"?
Én is így vagyok, írtam is abban a kérdésben.
Akkor mégis van más is így ezzel. Annyira vehemensen hajtogatják sokan, hogy mindenki megnéz másokat, hogy kezdtem azt hinni, én vagyok egyedül, aki nem (meg mondanám, hogy a párom, de ezt úgysem hinné itt el a többség, úgyhogy nem mondom).
Én 7 éve vagyok együtt a párommal, és sosem nézek úgy férfira , pedig 7 év már nem kevés. Őt szeretem, az ő testére vágyom, felesleges azt tesztelgetnem magamban, ki önne be, ki nem. Mert őt szeretem, tehát nekem ő tetszik, más nem.
Fordítva is igaz, a párom sem nézegetős, ha nézegetne, nekem úgy esne, mintha én nem lennék elég jó.
4 éve vagyok egyvalakibe nagyon nagyon szerelmes, ettől függetlenül ha elmegyünk valahová a barátnőimmel és van a közelben egy jó pasi, akkor megnézem és megjegyzem, hogy jóképű volt. Néha a párommal is ki szoktuk tárgyalni, hogy ki mennyire jó pasi vagy jó nő.
Szerintem ebben semmi rossz nincs, ettől függetlenül ugyanúgy tervezgetjük az esküvőt. :)
Ebből is látszik, mennyire nem vagyunk egyformák. Ilyen téren is azt tudom mondani, az a jó, ha két hasonló kaliberű ember alkot párt.
Mert ha az egyik nem nézegetős, csak a párja létezik, stb, akkor annak biztos bántó, ha a párja meg néha nézegeti a másik nemet és fordítva, a nézegető nem érti, mi bántja a másikat, hiszen őt szereti, csak megnéz másokat is.
Én sem bámulok meg más férfiakat az utcán, meg máshol sem.
Abszolút nem érdekelnek, mert hetero vagyok.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!