Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mondjátok mindig azt, hogy a becsületes, őszinte fiúk jönnek be, még ha nem is így van?
IGen, lehet hogy nem az őszintét választom. MErt izgalmas a másik..akivel max egy idieg tart, merrt megun vagy megcasdl mert nem képes normálisra..Bevallhatom aztis amit modntál
Mert nekem prpill, 22 évesen , még komoly, nyomastó lenne egy túl komoly kapcsolat.
Tehát bevallom neked, nekem az arany középút kell.
lol :D hát utolsó, neked vannak nézeteid :P egyébként ja.. lehet hogy igazad van...
Anyám mondja néha hogy bas*sza meg az a kurv*a aki kivívta az egyenlőséget, nem akar dolgozni, inkább foglalkozna velünk, és a házimunkával...
16/F
a szolgasor lehet azért kicsit túlzás :D
És nem gondoltok arra, hogy ez hogy esik a becsületes, rendes fiúknak? Mármint az, hogy a "laza" fiúkon kiélitek magatokat, utána meg kerestek egy őszinte (nektek unalmas) srácot megállapodtok mellette és/vagy eltartatjátok magatokat, mert tudjátok, hogy ő nem fog lelépni, és amilyen barom meg is teremti nektek az anyagi biztonságot.
Ezért van az, hogy én az 1000-ből keresem azt az 1 lányt, aki nem tucatlány, de amilyen "szerencsés" vagyok biztos foglalt :(
Kedves kérdező!
Kicsit beteges az elképzelésed erről.
Ez mind a mai pasik hibája.
--ha van egy jóképű, okos, jó képességű fiú. Miért nem nősül meg fiatalon az első lánnyal, akit igazán szeret?
Miért kezd el agyképű, bunkóvá válni és a nőket sorra lefektetni????
A nők csak egy helyes vonzó ffit akarnak, erre kapnak egy kapcsolatot, amelynek vége lesz, és a nőt dobják....
Miért akarja egy jóképű pasi kipróbálni az összes nőt?
ha egy nőnek megtetszik egy belevaló jó pasi, akkor az a nő meg akarja szerezni párnak. De az ilyen pasi nem köteleződik el, mert BEJÖN TÖBB NŐNEK.
És ezért van az, hogy sok nő 30-as évei környékén már inkább "alább adja" egy nem túl jóképű de megbízható pasira.
Ha egy pasi rendes, az nem baj. 22 év felett minden nő ilyet akar. Az elmebeteg mazochista szolgalelkű hü*lye nőket ne vegyük számításba.
Sok rendes pasi nem előnyös külsejű. És ezért rendes. Én sok esetben ezt vettem észre.
Amúgy fiúk ti sem veszitek észre az átlagos, vagy csúnyácska lányokat, akármilyen szép is a lelkük. Csak kihasználjátok őket.
Szóval, miért nem nősülnek ezek a jóképű sikeres pasik?
Mert ha ők nősülnének, akkor nem lenne ez. Mindenki megtalálná a hozzá illőt.
12:09
12:26
egy normális nő sem akar egy faszinak csicskázni.
Dolgozni mi sem akarunk, csak muszáj, ha a pasi nem keres eleget.
Ja, persze karrierépítés az más:) A siker jöhet a csajoknak is:)
Amúgy meg nektek pasiknak kellene foglalkoznotok a nőitekkel és nem fordítva. a nők nem szeretik ha hanyagolják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!