Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akadjak ki hogy az alakulo kapcsolatu fiu fel sem koszontott a nevnapomon?
Az èn exem egy tàblacsokit nem vágott hozzàm a névnapomon, csak fb üzifalra írt.
Kicsit rosszul esett akkor, de nm igazán zavart.
Visszagondolva lehet, h ez is a kihasználás rèsze volt, bár állítólG nem ünneplik a névnapokat.
Ez ok amúgy, családon belül mondjuk, de egy 'kivülálló' szemèlyt amilyen èn voltam és te is vagy szerintem illene megköszönteni.
Azt nem jelzi ki a facebook, szóval arra jobban kell figyelni... :P
Ha annyit sem mondott, hogy boldog névnapot, akkor ahogy gondolod. Ha csak ajándékot nem kaptál, akkor ne.
nálunk ugyanolyan fontos a névnap, mint a szülinap, de el tudom fogadni hogy másnak nem...
ráadásul épp csak alakul a kapcsolat, nem néztem meg neked mikor van, akkor honnan tudná?
Te tudod neki mikor van, anélkül, hogy most megnéznéd?
(a férjem a saját névnapját sem tudja mikor van, de az enyémet igen:) náluk sem fontos, de miattam , miattunk tartjuk)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!