Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova tűnik a tolerancia? Hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűnik a tolerancia? Hova tűnt az elfogadás? Miért mindenki a "tökéletes csaj/pasira" vágyik?

Figyelt kérdés

21.század: Kigyúrt cicafiúk rohangálnak feszülős gatyában, a lányok smink nélkül utcára sem lépnek,mutogatják magukat stb.

MI EZ?

Régen nem ítélték így el akin volt némi narancsbőr,vagy esetleg nem vasággyal volt 40kg. Ma meg mindenki kritizál mindenkit és alig találnak egymásra az emberek.

HOVA SÜLLYED A VILÁG?!

24/F

2013. dec. 12. 22:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
Valaki a csúnya világot okolja, mert 24 éves férfi létére nem jut neki nő....Milyen érett hozzáállás! Álszent kis lúzer.
2013. dec. 12. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesítenek az emberek, a buszon mindig becsukom a szemem és a zenébe feledkezem, mert idegbajt kapnék... Nem is idegesítem már magam, csak találjak egy olyan fiút, akivel szerelmesek leszünk, aztán a többi nem érdekel. :) Meg persze barátok, mondjuk most is ismerek pár normális embert.
2013. dec. 12. 22:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azokból van elegem de q rvára, akik tényleg egy kib aszott szalmaszálat nem tettek keresztbe, csak apuci besegítette őket a vállalkozásba és végzettség nélkül rommá keresik magukat. A nők meg az ilyen gyökerekre buknak, mert viszik ide-oda őket. Hányadék. Én meg 30X többet tettem már le az asztalra mint ezek a kis senkik és még sehol sem tartok. Mert nekem nem vállalkozó az apám.
2013. dec. 12. 22:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Öreg,nagyot tévedsz,mert van barátnőm és nem a világot okolom,hanem az olyanokat mint amilyen te vagy :)
2013. dec. 12. 22:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi annak aki velem ért egyet és vagyunk még akik NORMÁLISAK! ;)
2013. dec. 12. 22:16
 16/21 anonim ***** válasza:
32%

Akkor meg mégis mi a retkes bajod van? Mit akarsz elérni ezzel a stílussal? Belőled lesznek az olyanok, akik az életben semmit nem érnek el, mert rusnyák, ostobák, és nem magukban keresik a hibát, hanem másokat okolnak érte.....de egészségedre, nekem mindegy, mennyire kapsz agyérgörcsöt :))) nomeg, felesleges bizonygatnod, hogy van csajod, valakit én is meghallanék így nyivákolni azért, mert nem tud mit kezdeni a saját jódolgával, én is futnék előle :))) (lány vagyok ugyanis....)

Ja, és csak az a jófej aki a te véleményeden van? :D Különös hozzáállás :D Gratulálok az értelmiségi szinthez :DD na jóéjt :D

2013. dec. 12. 22:20
 17/21 A kérdező kommentje:
Meglátásom szerint keveseknek van önálló véleménye és stílusa és sokan csak az aktuális hülyeséget majmolják, aminek én nem ülök fel és a velem egyetértők sem mint olvashattad a te agyoniskolázott megszólalásod után. Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés,de szerintem tiplizz vissza a karámba kisbirka. :)
2013. dec. 12. 22:25
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
Teljes mértékig egyet értek veled! Mostanában pl egyre nehezebben tudom visszafogni magam,hogy ne verjem sz*rrá az ilyen nyomorék páwa gec*ket. Pedig nem vagyok egy kötekedő típus, de ezzel a "stílussal" már előhozzák az emberből az állatot.
2013. dec. 12. 23:01
 19/21 anonim ***** válasza:

Én nem idegeskedem ilyesmin; találtam egy pasit, aki nem tökéletes és szeretem, illetve ő is tud tökéletlenül szeretni. Akik meg nem ilyenek, azokat ignorálom. Igen, az engem kritizálókat is, ugyanis marhára nem érdekel, cikinek tartják-e, hogy nem sminkelem magam, meg hasonlók.

Lehet ezen idegeskedni, meg felhúzni magunkat, de csak magunknak ártunk vele. Ezek az emberek nem fognak megváltozni amúgy sem, fölösleges foglalkozni velük.

2013. dec. 12. 23:19
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező és válaszolók!

Bizony a média, a túlkínálat, a fogyasztói társadalom mind mind felelős azért, hogy a mai generáció értékrendje fenekestül felfordult. Mit is várnánk azok után, hogy havonta kijönnek a jobbnál jobb telefonok, autók, szebbnél szebb ruhák, és praktikusabbnál praktikusabb kütyük? Az az ember hozzá szokott ahhoz, hogy mindig van jobb, és az elavultat bármikor le lehet cserélni egy újabbra. Ez a borzasztó megfelelési kényszer, és az igény a tökéletességre pedig afelé hajszolja az embereket, hogy mindenki minél többet hozzon ki magából. És azt hisszük ettől majd jobban elfogadnak minket, és előrébb kerülhetünk a ranglétrán, mert nem mindegy, hogy "iphone vagyok, vagy alcatel" (bocs a sarkított példáért). A legfőbb probléma viszont az, hogy ahelyett, hogy a belső értékeinket fejlesztenénk, a látókörünket tágítanánk és a tudásunkat gyarapítanánk, a könnyebb megoldást választjuk és 6 kiló sminket kenünk a fejünkre, meg kigyúrjuk magunkat. Mert ugye erkölcsöt, vagy észt nem lehet vásárolni, de púdert és fehérjeport annál inkább.

És itt ketté bomlik a tábor, az egyik oldalon a külsőségeket előtérbe helyezők, a másik oldalon a "valódi értékeket" keresők állnak.

És hogy hová tűnt a tolerancia? A hozzászólásokat elolvasva jobb, ha itt mind magunkba nézünk. Ugyanannyira nem vagytok toleránsak a másik táborral "szétverném a fejét a g*ecibe", mint amennyire ők elítélik a narancsbőrt és a pocakot.

Félre értés ne essék, én sem értek egyet ezzel az életstílussal, na meg azzal, hogy mellméret alapján választunk barátnőt, de távol álljon tőlem, hogy elítéljek akárkit...inkább együttérzést érzek, amiért egyes emberek még megrekedtek ezen a szinten, és képtelen az élet fontosabb oldalait észrevenni.

Szóval mindenki vonja le a következtetést, és jobb ha elfogadjuk egymást, értem ezalatt "mindenki mindenkit" olyannak, amilyen, mert a másik embert úgy sem változtathatjuk meg, attól meg nem jobb neked sem, ha felidegesíted magad rajta. Érdemes elkerülni és tudomáson kívül hagyni.

Elnézést a kisregényért. 19/L

2013. dec. 13. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!