Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alá- és felérendelt szerep...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alá- és felérendelt szerep egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én nem igazán hiszek ebben de mégis egyre jobban kezdek beletörődni. Van egy lány akivel már egy ideje találkozgatok, ismerkedek, de a mai napig szóvá teszi, h szerinte én túl jó pasi vagyok hozzá és nem hiszi el h valóban tetszik nekem. A lány egy kicsit molett alkatú, viszont a személyisége számomra a néhány kisebb hisztitől eltekintve tökéletes. Én rendszeresen sportolok, így ezáltal sportos testalkattal rendelkezem, de ettől függetlenül számomra nagyon is vonzó ez a lány és bármikor büszkén jelennék meg vele akárhol. De sajnos a lány ezt nem hiszi el, akárhányszor mondom neki vagy fejezem ki tettekkel. De már kezdek arra a pontra jutni h talán emiatt nem fog működni ez a kapcsolat. Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan vegyem rá arra h végre fogadja el magát olyannak ahogyan én szeretem és ne féljen attól h valaha is rosszat akarnék neki és hogy őszinték az érzéseim?

2013. dec. 2. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont olyan helyzetben vagyok, mint a barátnőd, egy hete ismertem meg egy nagyonnagyon helyes srácot és találkozgatunk, hív, minden, én meg fel nem fogom, mit akar tőlem, mert olyan jól néz ki. Még szerencse, hogy szembejött a kérdésed, mielőtt szóvá tettem neki.

Szall

Minden nőben van egy ilyen gátlás, még a legszebbekben is, hogy a pasija nem is szereti, csak át akarja baszni. Van aki szóváteszi, van, aki nem. Egy bizonyos idő után elmúlik persze, de egy-két hónapig mindenképp ottvan.

Egy barátom úgy oldotta meg a barátnőjével, hogy feltette neki a kérdést, ha nem akar vele lenni, akkor mégis miért törte magát ennyit, miért hozott annyi áldozatot, hogy vele legyen?

Cselekedj hasonlóan, ne gesztusokkal mutasd a csajnak, hogy szereted, hanem erőfeszítésekkel. Mittomén, edzés helyett vele mész, vagy valami ellógsz érte, stbstb fáradt vagyok, légy kreatív.

2013. dec. 2. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre való az udvarlás.

Neeem nem arra gondolok, hogy facen ráírsz, hogy de márpedig te szeretedésakarod. Még talán nem is csak annyi, hogy személyes beszélgetések során.

Hanem pl. lepd meg egy csokor rózsával, vagy valami.

Esetleg az segíthet az ilyen lányoknál, ha ezt mind nyilvánosan csinálod. Egy csapat ismerőse előtt odaadod neki a virágokat.

Most csak gyorsan ötleteltem valamit. Legyél kreatív. Harcolj érte!

23f

2013. dec. 2. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Fuh első. Mintha láttam volna mit írsz. XD Pedig csak akkor olvastam a hsz-ed, amikor már az enyém is elment. :D
2013. dec. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!