Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alá- és felérendelt szerep egy kapcsolatban?
Szia!
Én is pont olyan helyzetben vagyok, mint a barátnőd, egy hete ismertem meg egy nagyonnagyon helyes srácot és találkozgatunk, hív, minden, én meg fel nem fogom, mit akar tőlem, mert olyan jól néz ki. Még szerencse, hogy szembejött a kérdésed, mielőtt szóvá tettem neki.
Szall
Minden nőben van egy ilyen gátlás, még a legszebbekben is, hogy a pasija nem is szereti, csak át akarja baszni. Van aki szóváteszi, van, aki nem. Egy bizonyos idő után elmúlik persze, de egy-két hónapig mindenképp ottvan.
Egy barátom úgy oldotta meg a barátnőjével, hogy feltette neki a kérdést, ha nem akar vele lenni, akkor mégis miért törte magát ennyit, miért hozott annyi áldozatot, hogy vele legyen?
Cselekedj hasonlóan, ne gesztusokkal mutasd a csajnak, hogy szereted, hanem erőfeszítésekkel. Mittomén, edzés helyett vele mész, vagy valami ellógsz érte, stbstb fáradt vagyok, légy kreatív.
Erre való az udvarlás.
Neeem nem arra gondolok, hogy facen ráírsz, hogy de márpedig te szeretedésakarod. Még talán nem is csak annyi, hogy személyes beszélgetések során.
Hanem pl. lepd meg egy csokor rózsával, vagy valami.
Esetleg az segíthet az ilyen lányoknál, ha ezt mind nyilvánosan csinálod. Egy csapat ismerőse előtt odaadod neki a virágokat.
Most csak gyorsan ötleteltem valamit. Legyél kreatív. Harcolj érte!
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!