Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ma ilyen sok kérdés a szakítással és újra összejövéssel kapcsolatban?
pontosan
ha nincs ló, jó a szamár is :D
szerintem az ilyen embereknek élniük se kéne
Pont gondoltam is rá, hogy kiteszek egy ilyen kérdést. Úgy tűnik ma inkább a lányok kérdezték folyton ezt, hogy szakítottak de újra vissza akarják kapni a barátjukat.
És fogalmam sincs miért van, talán mert az első kisebb veszekedés után azt hiszik halott a kapcsolat és szétmennek, passz.
utolsónál a pont ..
mint ahogy a tàvkapcsolatos kérdéseket is..de ugye sok itt troll meg a kamu kérdések :P
Azért, mert félnek hogy egyedül maradnak és meggyőzik magukat, hogy mégsem volt olyan rossz (de, amúgy sszar volt a kapcsolatuk, különben nem lett volna vége) kapcsolatuk.
A legviccesebb és egyben leghülyébb, amikor valakit megcsalnak és után még ők akarnak könyörögni (mármint akit megcsaltak)...
Úgy látszik sok a gyenge ember, akik félnek, hogy egyedül nem tudnak létezni. Illetve kapcsolatfüggők.
Nekem is eszembe jutott ez a kérdés, szóval köszi h kitetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!